En lugn dag

Idag har det varit en riktig slappardag. Var en sväng till affären och handlade med Isac & Wilmer. Riktigt skönt var det ute. Hoppas på lika fint väder imorgon :) När vi kom hem så åt vi mat och sen satte vi oss i soffan, tände ljus, dukade fram lite chips & ostbågar och tittade på film. De valde Hälsoresan. Det var en mysig stund ♥
Nu sitter de i badet och jag håller på att tvätta.
Resten av kvällen kommer bli lugn, jag tänkte sätta mig och skriva lite brev sen. Alltid lika skönt att få skriva av sig lite.
Dan är på landet med Samuel & Elias och de kommer hem imorgon.
På måndag är det dags att börja jobba igen efter några dagars ledighet. Ska bli rätt skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Men först ska vi såklart fira in det nya året imorgon :) Det kommer bli god mat och trevligt sällskap :)

Bilder från turen till skogen igår.


På väg till skatten :)Klätterapan ♥


Vi hittade till skatten :)

På återseende ♥
Isac - Samuel - Wilmer - elias

Bilder från jul


God fortsättning mina vänner, jag hoppas ni alla hade en fin jul. Våran jul var trevlig även fast det inte fanns en gnutta snö ute :/

På julafton fick barnen öppna paketen som låg i deras julstrumpor och sen åt vi frukost och begav oss mot Solmyra och mamma & Micke. På vägen stannade vi på kyrkogården i Bålsta och tände ljus, Dans mormor & morfar ligger där. Sen åkte vi vidare till Hallsta och tände ljus på graven där min pappa ligger begravd med min farmor & farfar.
När vi kom fram så åt vi god mat och sen var det en lååång väntan på tomten. När tomten väl kom så skrattade jag så jag knappt kunde fotografera. Tomten var lite galen i år, men barnen gillade det :) Alla barnen var glada för sina paket.
Jag blev väldigt glad över mina paket också :)

På annandagen var vi hem till Dans föräldrar och åt lite julmat och barnen fick pengar. Innan dess var vi på bio i Kista med killarna och såg Alvin & Gänget 3. Filmen uppskattades av alla. Jag skulle även vilja se den nya filmen om Stig Helmer :)

Nu är det inte många dagar kvar på detta året. Jag hoppas att 2012 blir ett bra år, med mycket roliga äventyr :)
Nyårsafton firar vi i Barkarby hos Dennis & Anneli, det ska bli trevligt. Vi får hoppas att vi håller oss borta från akutmottagningar i år!

På återseende ♥


Söt pepparkaksgubbe ♥

Här bakas det pepparkakor


Isacs fina snögubbe :)

Tomten har tagit Isac i knät :)

Isac hjälper tomten att dela ut paketen

Samuel är glad över sina paket :)

Ellen fick ett stort paket :)

Tomten var visst lite törstig :)
Isac - Samuel - Wilmer - elias - jul - julen2011 - pepparkaksbak

Tredje advent och sömnlös natt

Idag är det tredje advent, veckorna rusar fram. Jag hoppas jag hinner få upp alla julsaker idag. Vi hade även tänkt att köpa en gran. Härligt med en riktig gran i år. Luktar så himla gott.

Jag har nu legat vaken i flera timmar och funderar nu på att gå upp. Skönt att sitta uppe själv en stund med tända ljus. Jag kan inte sova, det var likadant igår natt :( Om det fortsätter såhär så kommer jag vara ännu tröttare på dagarna. Minns inte när jag sov en hel natt senast. Vaknar alltid en massa gånger per natt. Jag vaknar av minsta pip..

Bakade pepparkakor igår med barnen och idag funderade jag på att baka lite julgodis. Jag måste få in lite juldofter så kanske julkänslan infinner sig snart. Den är som bortblåst :( Det är synd eftersom julen är min favorit högtid.

Igår var vi på kalas hos barnens kusin Emmi och det var trevligt. Hade väl ingen lust att gå dit men men.. Vi var inte där så länge. När vi kom hem skulle jag fixa lite, men kom mig inte för att göra ett skit! Hoppas på en bättre dag idag..