Tredje advent och sömnlös natt

Idag är det tredje advent, veckorna rusar fram. Jag hoppas jag hinner få upp alla julsaker idag. Vi hade även tänkt att köpa en gran. Härligt med en riktig gran i år. Luktar så himla gott.

Jag har nu legat vaken i flera timmar och funderar nu på att gå upp. Skönt att sitta uppe själv en stund med tända ljus. Jag kan inte sova, det var likadant igår natt :( Om det fortsätter såhär så kommer jag vara ännu tröttare på dagarna. Minns inte när jag sov en hel natt senast. Vaknar alltid en massa gånger per natt. Jag vaknar av minsta pip..

Bakade pepparkakor igår med barnen och idag funderade jag på att baka lite julgodis. Jag måste få in lite juldofter så kanske julkänslan infinner sig snart. Den är som bortblåst :( Det är synd eftersom julen är min favorit högtid.

Igår var vi på kalas hos barnens kusin Emmi och det var trevligt. Hade väl ingen lust att gå dit men men.. Vi var inte där så länge. När vi kom hem skulle jag fixa lite, men kom mig inte för att göra ett skit! Hoppas på en bättre dag idag..