Bilder från jul


God fortsättning mina vänner, jag hoppas ni alla hade en fin jul. Våran jul var trevlig även fast det inte fanns en gnutta snö ute :/

På julafton fick barnen öppna paketen som låg i deras julstrumpor och sen åt vi frukost och begav oss mot Solmyra och mamma & Micke. På vägen stannade vi på kyrkogården i Bålsta och tände ljus, Dans mormor & morfar ligger där. Sen åkte vi vidare till Hallsta och tände ljus på graven där min pappa ligger begravd med min farmor & farfar.
När vi kom fram så åt vi god mat och sen var det en lååång väntan på tomten. När tomten väl kom så skrattade jag så jag knappt kunde fotografera. Tomten var lite galen i år, men barnen gillade det :) Alla barnen var glada för sina paket.
Jag blev väldigt glad över mina paket också :)

På annandagen var vi hem till Dans föräldrar och åt lite julmat och barnen fick pengar. Innan dess var vi på bio i Kista med killarna och såg Alvin & Gänget 3. Filmen uppskattades av alla. Jag skulle även vilja se den nya filmen om Stig Helmer :)

Nu är det inte många dagar kvar på detta året. Jag hoppas att 2012 blir ett bra år, med mycket roliga äventyr :)
Nyårsafton firar vi i Barkarby hos Dennis & Anneli, det ska bli trevligt. Vi får hoppas att vi håller oss borta från akutmottagningar i år!

På återseende ♥


Söt pepparkaksgubbe ♥

Här bakas det pepparkakor


Isacs fina snögubbe :)

Tomten har tagit Isac i knät :)

Isac hjälper tomten att dela ut paketen

Samuel är glad över sina paket :)

Ellen fick ett stort paket :)

Tomten var visst lite törstig :)
Isac - Samuel - Wilmer - elias - jul - julen2011 - pepparkaksbak