Bilder

Idag blev det en tur till Lejondal. Alla var med utom Elias som var med kusin Alex i Ängsjö.
Vi grillade korv vid vattnet och barnen spelade fotboll. De tycker om att åka dit. Finns en lekplats också med klätterställning & rutschkana.
Det var så skönt ute ikväll, hoppas värmen håller i sig.
Här kommer några bilder från kvällen.Letar pinnar till korven :)
                                                ♥

På fredag måste jag ut och leta klänning & skor. Galan är inte långt borta nu! Det ska bli så roligt att träffa alla människor!! Jag hoppas kunna hitta något fint.

På återseende ♥
Isac - Kärlek - Lejondal - Samuel - Wilmer

Mått & en liten glugg :)

Lördagkväll och familjen sitter bänkade framför tv´n. Det är fotboll som gäller. Bara Elias som inte är hemma. Han sover över hos sin kusin Alex även inatt.
Vi har haft gårdsstädning idag och jag var inte alls upplagd för det, men nu är det gjort för i år :) Krattade lite löv bara..man ska ju inte anstränga sig för mycket ;)

Idag har Wilmer tappat sin första tand. Lilla killen är inte så liten längre ♥


Imorgon ska Wilmer på kalas i Södertälje. Hans kompis från dagmamman har flyttat dit. Det är ju inte i krokarna precis. Så jag åker med Samuel till dansen och medan han dansar går jag hem till en arbetskamrat.

Nu är röstningen igång till mammabloggalan. Ni kan rösta på mig HÄR. Jag har nr 39 och finns i Årets Bloggmamma & Årets Vardagsmamma. Vill ni lägga en röst blir jag glad :)

På återseende ♥
Wilmer

Bra svar från läkaren

Läkaren ringde i onsdags och röntgen bilderna såg bra ut.
Igår när jag kom hem så hade jag fått två nya läkartider. Dels ska jag till Odenplan och göra en magnetröntgen på handlederna och det ska nog gå bra. Jag har ju åkt in i den maskinen förr även om det är väldigt obehagligt!
Sen ska jag till Vällingby läkarhus och göra två undersökningar och den ena ser jag inte framemot!! Det går nog bra.

I torsdags var vi på fotboll, det blev jag, Dan & Isac. Samuel stannade hemma. Wilmer & Elias var hemma hos Dans bror.
Matchen slutade 1-1, vilket jag tyckte var kul :) Men inte de andra :) Det var aik-göteborg som spelade. Det blev lite småbränder på norra av alla bengaler och annat. Annars var det lugnt. Isac tyckte det var roligt iaf.

Massa snö ute när jag gick upp imorse var inte vad jag ville se!! Vart är våren??

Vinter