Förbannad

Jag har ångest, vet inte vad jag ska göra. Jag är irriterad & förbannad. Vill inte vara kvar på jobbet. Tråkigt eftersom jag trivts så bra fram till igår. Idag tänkte jag inte gå. Men går veckan ut, sen får vi se.
Finns ingen sämre chef, hon ska få ett mail av mig idag. Lägligt nog är hon på kurs nu. Hon är konflikträdd.
Egentligen ska jag inte maila henne när jag är arg, mina mail blir väldigt hårda då. Men känns som jag skiter i det. Måste säga vad jag tycker & tänker.
Det blir två jobbiga dagar nu, usch!
Tillbaka till musikens värld nu.

Bilder

Idag blev det en tur till Lejondal. Alla var med utom Elias som var med kusin Alex i Ängsjö.
Vi grillade korv vid vattnet och barnen spelade fotboll. De tycker om att åka dit. Finns en lekplats också med klätterställning & rutschkana.
Det var så skönt ute ikväll, hoppas värmen håller i sig.
Här kommer några bilder från kvällen.Letar pinnar till korven :)

På fredag måste jag ut och leta klänning & skor. Galan är inte långt borta nu! Det ska bli så roligt att träffa alla människor!! Jag hoppas kunna hitta något fint.

På återseende ♥

Mått & en liten glugg :)

Lördagkväll och familjen sitter bänkade framför tv´n. Det är fotboll som gäller. Bara Elias som inte är hemma. Han sover över hos sin kusin Alex även inatt.
Vi har haft gårdsstädning idag och jag var inte alls upplagd för det, men nu är det gjort för i år :) Krattade lite löv bara..man ska ju inte anstränga sig för mycket ;)

I torsdags var jag på itrim på 12 veckorsuppförljning och det gick bra :) Började ju trappa upp en vecka tidigare än beräknat så jag hade nästan nåt mitt mål på 12 veckor.
Här kommer måtten.
19/1-12: vikt 96,5 kg, midjemått 103 cm
6/2-12:   vikt 92,0 kg
13/2-12: vikt 91,1 kg, midjemått 98 cm
20/2-12: vikt 88,8 kg
5/3-12:   vikt 85,1 kg
21/3-12: vikt 83,7 kg
2/4-12:   vikt 80,6 kg
19/4-12: vikt 78,3 kg, midjemått 89 cm

Läskigt att äta mat igen, men det är fantastiskt gott :) Äter så mycket mat nu, har svårt att få i mig allting. Men det skulle bli bättre med tiden.
Jag ska gå på upptrappningen i två veckor till och sen efter det får jag äta frukost också. Sen ska jag äta varierat tills jag nåt målvikten. Det innebär att jag äter frukost, lunch hemma och mellanmål, middag blir ersättning. Det kommer bli bra :) Har inte så långt kvar till målvikten! Det känns så bra :)

Idag har Wilmer tappat sin första tand. Lilla killen är inte så liten längre ♥


Imorgon ska Wilmer på kalas i Södertälje. Hans kompis från dagmamman har flyttat dit. Det är ju inte i krokarna precis. Så jag åker med Samuel till dansen och medan han dansar går jag hem till en arbetskamrat.

Nu är röstningen igång till mammabloggalan. Ni kan rösta på mig HÄR. Jag har nr 39 och finns i Årets Bloggmamma & Årets Vardagsmamma. Vill ni lägga en röst blir jag glad :)

På återseende ♥