Dan före dopparedagen

Så var det redan söndag och dagen före julafton. Alla julklappar är inhandlade och de flesta ligger under granen. Var en sväng till Toys R us idag och bytte en julklapp.
Så idag ska jag rulla köttbullar, baka något gott och sen är jag klar att fira jul :)
Imorgon blir det bara vi i familjen som äter julmat, vilket ska bli skönt faktiskt. Sen till tomtebesöket på eftermiddagen kommer Dans föräldrar och syskon med familjer.
Jag hoppas det blir en trevlig och mysig dag.
Själv ser jag väldigt fram emot tomtebesöket :) Jag blir som ett barn på jlafton och tycker väntan är lika jobbig som barnen..om inte ännu jobbigare ;)
 
God Jul mina vänner ♥
 

Mitt i veckan

Onsdag idag och då är det dags för Greys :) Veckans höjdpunkt..om man tänker tv-program ;)
 
Idag var Elias inne i stan med skolan och de hade 3 lärare med sig. De var in på julmarknaden i Gamla Stan. Vid lunchtid så ringer Elias hem och är så ledsen. Han har då tappat bort sina kompisar och hittade ingen annan i gruppen. Själv blir jag helt maktlös, vad ska jag göra hemifrån?! Jag ringde Dan som ringde upp Elias och pratade med honom. Han guidade in honom i en butik och så fick han prata med butiksinnehavaren. Tillslut så hittade Elias sin kusin.
Jag kan tycka att eleverna borde ha telefonnummer till minst en av lärarna. Nu hade de ju ingen aning att Elias hade varit borta.
När de var på väg hem så ringde en av lärarna upp Dan och sa att Elias inte verkade ledsen eller rädd. Vilket inte alls stämde. Han får panik att bara vara själv hemma, kan ju bara tänka mig hur han kände sig ensam i Gamla Stan med en massa folk.
Nu när han kom hem var han besviken att han inte hann köpa julklappar till alla. Han är så omtänksam ♥ Han köpte bara en och ni kanske kan gissa vem den var till..jomenvisst..till mig :)
Jag blir ju som ett barn när julen närmar sig. Min önskelista är längre än barnens ;)
På fredag när vi ska till Kista så ska han få köpa julklappar till de andra.
 
I söndags var jag & anneli till Kista och tittade på bio. Vi såg Twilight. Visst, den var bra. Men vissa saker tyckte jag inte alls om!
Innan filmen käkade vi libanesisk mat, det var fantastiskt gott :)
Tidigare på dagen så var vi och tittade när Samuel & Affe hade avslutning på dansen. Alltid lika roligt att titta på dem :)
 
 
Nu ska jag sätta fart och baka till Elias avslutning imorgon. Just nu ångrar jag att jag lovat att baka, men det är bara att gilla läget.
 
Puss ♥