Thåström

Igår var vi på Thåström :) Han är så sjukt bra. Jag gillar hans låtar! Det gjorde inte min kära sambo, inte alla låtar iaf.
Innan åt vi eller de andra middag. Det var lite jobbigt att inte äta och ännu jobbigare när jag fick frågan om maten inte var god..

 

Thåström

Samuel 12 år ❤

Ligger i sängen och ska försöka sova. Känner mig väldigt trött, så jag hoppas på lite sömn iaf.
Idag fyller Samuel 12 år, så det har varit kalas hela dagen. Vi bjöd på mat & fika. Nästan alla kunde komma, bara min mormor & bror som inte kunde. Samuel var nöjd med alla sina presenter. Jag ska gå med honom på 5d bio i Kista någon dag, det ska bli roligt :)
Någonting som ska bli roligt är Thåström imorgon på cirkus :) Har sett fram emot detta sen i oktober :)
Barnen får sova hos Robban & Marika :)

Jag känner mig inte helt i form.. Trött i kroppen och det värker över axlarna och ner på ryggen.

Har suttit idag och tittat på hus på Gotland. Vi har pratat om att åka dit i sommar. Jag hoppas det blir av. Men vi får se var vi hamnar, om vi hamnar nånstans.

Ska försöka sova nu, upp och jobba imorgon igen. Helgen gick alldeles för fort. Längtar till nästa helg!! Då tänker jag inte göra så mycket..

Samuel - födelsedag

Städ & bakdag

Idag har jag bakat kakor och städat huset. Det tog hela dagen. Var uppe strax efter sex imorse och började baka. Jag har även marinerat rostbiff. Den ska skivas imorgon.
Så nu känner jag mig trött i hela kroppen!! Måste försöka sova nu.
Vi har tittat på mello förstås. Ingen låt var så där wow, men Isac & Wilmer ville rösta på Danny. Så det gjorde vi tio gånger!!
Avslutar med några bilder från dagen.

 

Bakning - Isac - Wilmer