Thåström

Igår var vi på Thåström :) Han är så sjukt bra. Jag gillar hans låtar! Det gjorde inte min kära sambo, inte alla låtar iaf.
Innan åt vi eller de andra middag. Det var lite jobbigt att inte äta och ännu jobbigare när jag fick frågan om maten inte var god..

Trött & hängig

Gick upp väldigt tidigt idag, har redan hunnit duscha. Blir nog att åka tidigare till jobbet idag igen. Är less på det här nu. Jag känner mig inte alls i form. Ska kke lyssna på min kollega Peter. Men orkar inte ta tag i det. Vi får se hur det blir!
Ska packa ner alla saker jag ska ha med mig till ikväll. Åker direkt till cirkus efter jobbet.

På återseende ❤

Samuel 12 år ❤

Ligger i sängen och ska försöka sova. Känner mig väldigt trött, så jag hoppas på lite sömn iaf.
Idag fyller Samuel 12 år, så det har varit kalas hela dagen. Vi bjöd på mat & fika. Nästan alla kunde komma, bara min mormor & bror som inte kunde. Samuel var nöjd med alla sina presenter. Jag ska gå med honom på 5d bio i Kista någon dag, det ska bli roligt :)
Någonting som ska bli roligt är Thåström imorgon på cirkus :) Har sett fram emot detta sen i oktober :)
Barnen får sova hos Robban & Marika :)

Jag känner mig inte helt i form.. Trött i kroppen och det värker över axlarna och ner på ryggen.
Jag är just nu väldigt less på itrims mat, önskar dessa veckor vore över nu..men "bara" 7 veckor kvar!!!

Har suttit idag och tittat på hus på Gotland. Vi har pratat om att åka dit i sommar. Jag hoppas det blir av. Men vi får se var vi hamnar, om vi hamnar nånstans.

Ska försöka sova nu, upp och jobba imorgon igen. Helgen gick alldeles för fort. Längtar till nästa helg!! Då tänker jag inte göra så mycket..