Dag 9, ingen bra dag

Idag har det inte varit någon bra dag. Jag har så ont i huvudet och har kännt mig hungrig precis hela dan :( Nu mår jag illa av huvudvärken och jag är så yr. Borde lägga mig istället för att skriva, men jag är rastlös. Tänkte kolla på Beck strax.

Snart har jag klarat av halva tiden med soppor, det känns bra. Men nu vill jag ha mat. Mat att tugga. Tycker alla soppor & shakes smakar likadant just nu. Ser fram emot måndag då det är gruppträff & vägning på itrim. Måste få se att vågen visar minus och att det är värt detta!
Idag kom mitt itrim kort :) Så nu är det bara att dra det varje gång jag tränar så det registreras :)

Barnen sover nu och imorgon har Samuel & Elias studiedag och då får Wilmer också vara hemma. Det är bara Isac som måste upp till skolan. Han somnade sent idag så han lär vara trött imorgon. De kollade på Wipeout innan de la sig. Bara Samuel som kollade på hoceky. Han har blivit väldigt sportintresserad det senaste.

Ska lägga mig nu och se om tabletten vill hjälpa mig att sova några timmar inatt.
På återseende vänner ♥

Bilder


Fina tårtan :)

Tar sats för att blåsa ut alla ljusen ♥

Nya snowracern :)

Fina Elias ♥

Åker ner från berget :)


På återseende ♥

Dag 8

Jag är nu inne på dag 8 med itrim och det går bra. Helgen var det stora provet när barnen åt godis, men det gick bra :) Det som var jobbigt var att min kära hade köpt hem min favoritdryck tll barnen, julmust. Men det gick också bra, drack vatten :) Så nu borde resten av tiden flyta på bra. Två veckor kvar nu med soppa! Jag hoppas komma igång med träningen också. Får se till att iaf gå mina steg varje dag.

Idag kom Elias hem från skolan, han hade ont i huvudet och är hängig. Nu ligger han i sängen och tittar på tv.

Förra helgen var ju jag & Dan till stan och sov på hotell Malman, det var trevligt. Barnen sov hos sin farmor & farfar. Vi åt lunch på Balthazar på söder och det var gott :) Sen tog vi en latte på ett fik innan vi begav oss till filmstaden söder för att titta på Hamilton. Filmen var bra, trodde inte alls att den skulle vara så bra.
Efter bion gick vi till Sonjas Grek och åt en underbart god middag. Förrätt blev tzatziki på bröd och till varmrätt åt vi lax med risotto, det var fantastiskt gott!! Längtar tills jag får äta lax igen!! Vi avslutade det hela med varsin drink, jag tog en strawberry daiquiri och Dan tog en mojito. Spännande att få väga sig för första gången. Har lovat mig själv att inte väga mig hemma alls denna vecka.

På återseende ♥