Söndagkväll

Söndagkväll och alla barnen ligger i sina sängar. Vi tänkte titta på film en stund innan vi somnar.
Imorgon bär det av till Göteborg igen. Vi ska lämna av barnen hos min mamma på vägen. Jag hoppas att det är bättre väder denna gång.
 
Igår var Mange & Gunilla här med sina barn och grillade. Det slutade med att de sov kvar. Vi satt uppe till 2-2.30 och det hör ju inte till vanligheterna. Jag brukar ju somna tidigt annars. Uppe innan nio imorse och känner nu att jag börjar bli trött.
Jag som skulle hålla mig borta från onyttigheter fram till imorgon gick ju inte så bra. Det blev både cider, vin, godis. Men det är ju bara att ta nya tag. Det var gott i alla fall :)
 
Här kommer lite bilder.
 
Idag var vi en sväng till Skokloster och badade. Eller Dan badade med Samuel & Elias. Det var kallt i luften, som vanligt denna sommar, så jag satt med Isac & Wilmer på gräset.
 
Jag har nu äntligen börjat att övningsköra lite nu. Jag var ute igår och i förrgår. Det går väl sådär. Åka runt på ettan är ju inga problem, men växla till tvåvan och åka i 50km/h var inte lika roligt. Det gick fort!
Jag hoppas att det kommer gå bra i alla fall. Har ju min bästa Dan ♥ till hjälp!
 
Nu ska jag ägna lite tid till min kära sambo ♥
På återseende ♥
Isac - Samuel - Skoklosterbad - Sommar - Vänner - Wilmer - elias

Torsdag

Torsdagkväll och jag ska snart laga min middag. Alla andra har redan ätit.
Dan har åkt till Råsunda med Samuel, Isac & barnens kusin Liam. Så nu är det bara Wilmer hemma, han sitter en stund framför ps3:an. Nu får han ha den i lugn och ro en stund.
Elias är ute med sin kompis Elias :)
 
Idag har det varit fint väder, så jag passade på att göra rent på altanen. Hade fin hjälp av Wilmer :)
Han sprutade vatten på altanen, fönstren & mig :) Så nu måste jag tvätta fönstrena, jag har dragit på det i det längsta!
 
Imorgon ska vi klippa gräset, häcken och lite mer på trädet som vi börjat med idag. Senare på kvällen tänkte vi grilla om vädret är fint. Inte lika roligt att grilla i regn.
På lördag kommer Mange & Gunilla ev hit och grillar. Det ska bli trevligt :)
 
Igår och i förrgår så regnade det massor och åskade. I tisdags bjöds det även på hagel!
 
Jag avslutar med en bild som säger gansla mycket om hur det ser ut hos oss nästan varje dag.
 
På återseende ♥
 
 
 
 
Sommar - Syskon - Wilmer

Tisdag

Idag kom barnens kusin Liam hit och han ska sova här till på fredag. Just nu sitter han
och Isac och spelar tv-spel.
Roligt att sitta och lyssna på dem. Liam frågade precis Wilmer varför han hejar på Djurgården och Wilmer svarar då "bara för att mamma hejar på Djurgården" Sötunge ♥
Jag ska ta med honom på en djurgårdsmatch i sommar. Det går ett rykte om att alla andra i familjen hejar på aik.
 
Idag har det haglat och då menar jag riktigt hagel!! Det kändes som att taket skulle rasa in. Det blixtrade och dundrade!! Det är lite mysigare när det åskar på kvällen, så man ser blixten. Det lär väl komma igen en sommar som denna :)
Nu är det riktigt fint väder, solen skiner och himlen är blå :)
 
Bara 6 dagar kvar till vi åker ner till Göteborg igen. Ska bli skönt att komma bort några dagar bara vi två. Barnen kommer ha det bra hos sin mormor. Får se om några av dem kommer sova hemma hos min bror. Beror lite på om det blir förlossning då eller inte. De ska få en kusin till ♥ och jag blir faster igen :)
 
 
 
 
 
Wilmer