Snart fredag...

Imorgon är det sista dagen på jobbet, det känns både skönt & jobbigt. Det kommer bli jobbigt att säga hejdå till vissa människor!
Igår hade vi aw med jobbet. Vi var på Dick Turpin av alla ställen. Hur som helst så var det trevligt. Åt och drack gott. Sen gick jag, Frida, Emma & Cicci hem till Cicci. Vi pratade och tittade lite på fotbollen. Det var trevligt. Jag sov kvar hos Ciccis föräldrar, det var skönt imorse :) Vi gick 5 minuter innan vi började jobba.
När jag kom hem idag var tanken att jag skulle städa, men jag landade i soffan och har inte gjort ett smack. Tvättat en maskin bara.
Får ta tag i städningen på måndag. Den försvinner ju inte ;)
 
Nu är fredagen snart här som jag har längtat efter. Imorgon efter jobbet är det dags för en helg på hotell inne i stan. Det ska bli så härligt. Äta & dricka gott och ha det bästa sällskapet som finns ♥ Min fina sambo som jag älskar så mycket ♥
På söndag åker vi till landet till barnen och stannar till måndagen. Är det fint väder på måndagen så åker vi till Hallstaviks utomhusbad innan vi åker hem. Där gillar alla att bada :)
 
Nu har vi bestämt oss för att åka till Göteborg vecka 28 och det ska bli skönt. Hoppas på fint väder. Sen är vi hemma en vecka för att sen åka till Göteborg igen :) Fast denna gång ska barnen vara hos mamma.
Nu börjar det dra ihop sig för intensivkursen i körkort också. Börjar bli nervös nu! Men det ska nog gå bra.
 
Nu är det dags att sova, jag börjar tidigt imorgon. Sov gott vänner!
 
På återseende ♥
Livet

Bilder

Nu är jag inne på min sista jobb vecka. Jag ser fram emot fredag då jag & Dan ska ha en hotellhelg inne i stan. Det ska bli så mysigt! Äta god mat och bara va!
Barnen blir kvar på landet med deras farmor & farfar. Vi hämtar hem dem på söndag igen.
 
Idag när jag kom hem från jobbet så la jag mig i soffan med huvudvärk och frossa. Det har blivit lite bättre nu, men har fortfarande huvudvärk :( Jag hoppas att den är borta när jag vaknar imorgon.
Måste sova strax då jag börjar tidigt imorgon.
 
♥ Jag saknar min fina familj så otroligt mycket. Men jag hoppas att dagarna går fort och att det snart är fredag.Jag är lyckligt lottad som har en så fin sambo och fina barn!! Älskar Er så mycket ♥
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Några bilder på barnen med sin kusin Ellen och min bror & Karin.
 
Nu är det dags för Wallander och sen sova. God natt!
 
På återseende ♥
 
 
 
 
 
Isac - Kusiner - Samuel - Solmyra - Sommar - Wilmer - elias

Drop-in fika

Klarade av att jobba hela dagen idag. Mått illa till och från men nu känns det bättre.
Vi var på drop-in fika hos dagmamman idag och det var trevligt. Passade även på att ha ett försenat utvecklingssamtal om Wilmer. Allt var bara bra, han är en duktig kille ♥ Till hösten är han äldst av barnen. Tänk  att han börjar i skolan om 1 år!
 
Idag på jobbet fick jag sommarpresenter av några barn.
 
Imorgon blir det midsommarfirande på jobbet och jag hoppas att solen är framme. Börjar bli less på det här trista vädret!
Väntar nu på att fotbollen ska ta slut så jag & Dan kan kolla på film innan vi ska sova.
 
På återseende ♥
Sommar