Snart fredag...

Imorgon är det sista dagen på jobbet, det känns både skönt & jobbigt. Det kommer bli jobbigt att säga hejdå till vissa människor!
Igår hade vi aw med jobbet. Vi var på Dick Turpin av alla ställen. Hur som helst så var det trevligt. Åt och drack gott. Sen gick jag, Frida, Emma & Cicci hem till Cicci. Vi pratade och tittade lite på fotbollen. Det var trevligt. Jag sov kvar hos Ciccis föräldrar, det var skönt imorse :) Vi gick 5 minuter innan vi började jobba.
När jag kom hem idag var tanken att jag skulle städa, men jag landade i soffan och har inte gjort ett smack. Tvättat en maskin bara.
Får ta tag i städningen på måndag. Den försvinner ju inte ;)
 
Nu är fredagen snart här som jag har längtat efter. Imorgon efter jobbet är det dags för en helg på hotell inne i stan. Det ska bli så härligt. Äta & dricka gott och ha det bästa sällskapet som finns ♥ Min fina sambo som jag älskar så mycket ♥
På söndag åker vi till landet till barnen och stannar till måndagen. Är det fint väder på måndagen så åker vi till Hallstaviks utomhusbad innan vi åker hem. Där gillar alla att bada :)
 
Nu har vi bestämt oss för att åka till Göteborg vecka 28 och det ska bli skönt. Hoppas på fint väder. Sen är vi hemma en vecka för att sen åka till Göteborg igen :) Fast denna gång ska barnen vara hos mamma.
Nu börjar det dra ihop sig för intensivkursen i körkort också. Börjar bli nervös nu! Men det ska nog gå bra.
 
Nu är det dags att sova, jag börjar tidigt imorgon. Sov gott vänner!
 
På återseende ♥
Livet