Liten uppdatering

Igår var det ingen vanlig dag, det var våran 14 årsdag. Herregud vad tiden går fort. 14 år!! Jag hoppas och tror att det kommer vara vi livet ut. Älskar dig över allt annat Dan ♥
Dessa fina rosor fick jag.


Just nu är Dan på hockey på Hovet med Samuel & Isac. De kommer vara så trötta imorgon när de ska upp till skolan. Vi får hoppas att det inte blir förlängning i alla fall.
På söndag är det fotbollspremiär. Det har Isac sett fram emot länge. Jag har även lovat Isac att följa med. Får se om Wilmer får vara hos sin farmor. Elias vill nog vara hemma eller hos sin kusin Alex.
Jag ska även försöka hinna träffa min syster som är hemma från Hamburg. Får se om det blir på lördag.
Idag kom vitlökssalamin som jag har köpt av Elias klasskamrat. Äter de inte själv, men det finns andra i familjen som tycker om dem :)

Gott?

Idag har jag varit hemma med Elias då han stukade foten igår. Det har blivit bättre under dagen även om han haltar fortfarande. Så det blir ingen idrott imorgon. Får skicka med en lapp till idrottsläraren.
Nu blir det lite tv tittande innan jag somnar. Imorgon blir det att åka till jobbet igen. Upp med tuppen med andra ord..

På återseende ♥

Blev ingen träning idag..

Det blev ingen träning idag pga av min värk i handen. Jag fick ont i förra veckan då jag bar omkring på ett barn. När jag skulle ta upp Wilmer ur badkaret igår så smärtade det till nåt fruktansvärt i handen. Nu blir det bara värre. Ögonen tårades idag på jobbet när jag bara höll ett barn i handen :( Så imorgon ska jag ringa till reumatologen och boka tid. Nu är det många år sen jag var där senast och fick kortisonsprutor. Antar att väntetiden är lång.

Imorgon ska jag till itrim och träna iaf. Skönt att röra på sig lite :) Måste skaffa ett nytt batteri till stegräknaren så jag har koll på stegen också.

Igår köpte vi nya skor till Wilmer, ett par pax blev det.


Nu ska jag ta och hänga upp mina kläder på tork och sen ska jag titta på 112 på liv och död med Elias. Lär somna tidigt idag och det är lika bra eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Det är min tidiga dag imorgon.

På återseende ♥

Bilder från dagen

Idag har det varit soligt men blåsigt. Vi var en sväng till lekparken tidigare idag. När det inte blåste var det riktigt skönt.Tidigare idag var Elias på judo och Samuel var på sn dans.
Just nu sitter vi alla och tittar på Kontoret, fast det är reklam nu.

Våffeldagen är det idag och det blev såklart våfflor till lunch. Jag var så sugen på det jag med, men jag åt min pasta. Imorgon ska jag till itrim och träna igen. Tänkte även träna på tisdag. På onsdag ska jag träffa min syster som ska åka hem några dagar. Hon bor numera i Hamburg. Samma dag ska Dan med Isac & Samuel på hockey. Så jag ska kolla upp med barnvkt eb stund. Hoppas kunna på ut lite komp från jobbet också.

Jag hoppas få sova några timmar inatt. Känner mig ännu tröttare nu än vad jag gjorde i fredags. Så jag tänkte lägga mig strax och försöka sova.

Har även kollat runt lite på olika semesterställen. Vi vet inte riktigt vart vi ska. Jag skulle vilja åka till Strömstad. Vi får se var vi hamnar.

På återseende ♥
Isac - Samuel - Syskon - Wilmer - elias