Liten uppdatering

Igår var det ingen vanlig dag, det var våran 14 årsdag. Herregud vad tiden går fort. 14 år!! Jag hoppas och tror att det kommer vara vi livet ut. Älskar dig över allt annat Dan ♥
Dessa fina rosor fick jag.


Just nu är Dan på hockey på Hovet med Samuel & Isac. De kommer vara så trötta imorgon när de ska upp till skolan. Vi får hoppas att det inte blir förlängning i alla fall.
På söndag är det fotbollspremiär. Det har Isac sett fram emot länge. Jag har även lovat Isac att följa med. Får se om Wilmer får vara hos sin farmor. Elias vill nog vara hemma eller hos sin kusin Alex.
Jag ska även försöka hinna träffa min syster som är hemma från Hamburg. Får se om det blir på lördag.
Idag kom vitlökssalamin som jag har köpt av Elias klasskamrat. Äter de inte själv, men det finns andra i familjen som tycker om dem :)

Gott?

Idag har jag varit hemma med Elias då han stukade foten igår. Det har blivit bättre under dagen även om han haltar fortfarande. Så det blir ingen idrott imorgon. Får skicka med en lapp till idrottsläraren.
Nu blir det lite tv tittande innan jag somnar. Imorgon blir det att åka till jobbet igen. Upp med tuppen med andra ord..

På återseende ♥