Tidig lördagsmorgon

Jag har nu legat vaken i flera timmar pga smärtan i handen. Det strålar ut i armen.
Igår var jag till vårdcentralen och träffade en läkare. Jag fick lämna ett gäng rör med prover, många ledsjukdomsprover blev det. Efter det blev det röntgen i Jakan. Läkaren ville sjukskriva mig men jag sa nej!
Sen åkte jag vidare till jobbet för att stänga.
När jag gick från vårdcentralen kom det en bil och körde i en vattenpöl och jag blev helt sjöblöt!!!
På tisdag ska jag tillbaka och träffa min läkare och få svaren på proverna och röntgen. Jobbigt att fingrarna domnar bort mest hela tiden :(

På återseende ❤

Liten uppdatering

Igår var det ingen vanlig dag, det var våran 14 årsdag. Herregud vad tiden går fort. 14 år!! Jag hoppas och tror att det kommer vara vi livet ut. Älskar dig över allt annat Dan ♥
Dessa fina rosor fick jag.


Just nu är Dan på hockey på Hovet med Samuel & Isac. De kommer vara så trötta imorgon när de ska upp till skolan. Vi får hoppas att det inte blir förlängning i alla fall.
På söndag är det fotbollspremiär. Det har Isac sett fram emot länge. Jag har även lovat Isac att följa med. Får se om Wilmer får vara hos sin farmor. Elias vill nog vara hemma eller hos sin kusin Alex.
Jag ska även försöka hinna träffa min syster som är hemma från Hamburg. Får se om det blir på lördag.
Idag kom vitlökssalamin som jag har köpt av Elias klasskamrat. Äter de inte själv, men det finns andra i familjen som tycker om dem :)

Gott?

Idag har jag varit hemma med Elias då han stukade foten igår. Det har blivit bättre under dagen även om han haltar fortfarande. Så det blir ingen idrott imorgon. Får skicka med en lapp till idrottsläraren.
Nu blir det lite tv tittande innan jag somnar. Imorgon blir det att åka till jobbet igen. Upp med tuppen med andra ord..

På återseende ♥

Blev ingen träning idag..

Det blev ingen träning idag pga av min värk i handen. Jag fick ont i förra veckan då jag bar omkring på ett barn. När jag skulle ta upp Wilmer ur badkaret igår så smärtade det till nåt fruktansvärt i handen. Nu blir det bara värre. Ögonen tårades idag på jobbet när jag bara höll ett barn i handen :( Så imorgon ska jag ringa till reumatologen och boka tid. Nu är det många år sen jag var där senast och fick kortisonsprutor. Antar att väntetiden är lång.

Imorgon ska jag till itrim och träna iaf. Skönt att röra på sig lite :) Måste skaffa ett nytt batteri till stegräknaren så jag har koll på stegen också.

Igår köpte vi nya skor till Wilmer, ett par pax blev det.


Nu ska jag ta och hänga upp mina kläder på tork och sen ska jag titta på 112 på liv och död med Elias. Lär somna tidigt idag och det är lika bra eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Det är min tidiga dag imorgon.

På återseende ♥