Svar på undersökningarna & fin familj

Igår var jag in till stan efter jobbet och träffade Sara. Vi käkade middag på Drottninggatan. Det var fantastiskt gott!
Det var längesen vi sågs, det var i somras senast. Så det var roligt att ses igen.
Idag var jeg hemma från jobbet med yrsel och illamående. Men jag tänkte gå imorgon då vi har friskvårdsdag. Kan inte missa chansen att åka ribbåt, det ska bli sjukt roligt :)

Idag ringde äntlige min läkare och jag fick svar på magnetröntgen och den andra undersökningen med nålar. Den med nålar visade inget speciellt. Men däremot på röntgen kunde de se att mitt armbågsben var kortare än de andra benen och sen 2004 hade det minskat ytterligare. Vet egentligen inte vad det innebär förutom att det blir luftigt i handleden och det är därför det smärtar. Nu har min läkare skickat remiss till Karolinska till en ortoped, så får vi se vad han tänker göra. Jag vill ju inte ha ont resten av livet.

Detta mötte mig när jag kom hem häromdagen.

Jag har världens bästa familj ♥ Jag älskar Er alla så mycket!!

Kärlek - Morsdag

Tacksam

Tisdag och jag sitter på tåget till jobbet. Det är min tidiga dag idag, men såklart ska vi ha knytis med föräldrarna! Det är inte många som ser fram emot det. Ha trevligt när alla är missnöjda är svårt.

Jag är glad & tacksam att jag har världens bästa familj ❤
Dan är den bästa sambon jag kan ha! Han ställer alltid upp och finns där när jag behöver honom. Han får mig alltid att må bättre! Jag älskar dig av hela mitt hjärta ❤
Våra fina barn är de bästa! Jag är tacksam att jag är mamma till just de här fina killarna ❤

På återseende ❤

 

Isac - Samuel - Syskon - Wilmer - elias

Bestämt mig för att fortsätta blogga..

Nu har jag bestämt mig för att fortsätta blogga. Var lite inne på att skaffa mig en dagbok och skriva i istället. Men jag tycker det är roligt att blogga och att få kommentarer då och då.
Jag bestämmer ju själv vad jag vill skriva om och hur privat det ska vara.

Att jag inte trivs på jobbet är ingen överraskning och nu är det bara 5 veckor kvar. Tycker att förra veckan gick fort och jag hoppas att även denna ska gå fort. På tisdag när jag slutar 15 ska vi ha knytkalas för alla föräldrar mellan 16-18. Är inte så upplagd över att stanna kvar så länge. Det blir nog trevligt, det är många föräldrar som är väldigt trevliga!

Igår var vi till Västerås marknad en stund. Det var kul och varmt. Barnen hade med sig egna pengar och de handlade lite olika saker. Alla var glada och nöjda när vi åkte därifrån.
Idag var vi i Ängsjö på Ängsjödagen. Det var så varmt, men barnen spelade fotboll mest hela tiden. Elias och Isac gjorde ett försök till att bada. Men det var för kallt!
Avslutar med lite bilder från Samuels dansuppvisning och från idag.Samuel längst till vänster med svart hatt ♥


Gustav, Samuels danslärare.


Wilmer & Elias i solen i ÄngsjöFotboll är roligt. Här med en ny kompis.


♥♥♥

Nu ska jag ställa mig och göra iordning min frukost till imorgon. Skönt att ha det klart. Det blir ett ägg med fruktsallad :)

♥♥♥
Dansuppvisning - Isac - Samuel - Wilmer - dansgaraget - elias - Ängsjö