Svar på undersökningarna & fin familj

Igår var jag in till stan efter jobbet och träffade Sara. Vi käkade middag på Drottninggatan. Det var fantastiskt gott!
Det var längesen vi sågs, det var i somras senast. Så det var roligt att ses igen.
Idag var jeg hemma från jobbet med yrsel och illamående. Men jag tänkte gå imorgon då vi har friskvårdsdag. Kan inte missa chansen att åka ribbåt, det ska bli sjukt roligt :)

Idag ringde äntlige min läkare och jag fick svar på magnetröntgen och den andra undersökningen med nålar. Den med nålar visade inget speciellt. Men däremot på röntgen kunde de se att mitt armbågsben var kortare än de andra benen och sen 2004 hade det minskat ytterligare. Vet egentligen inte vad det innebär förutom att det blir luftigt i handleden och det är därför det smärtar. Nu har min läkare skickat remiss till Karolinska till en ortoped, så får vi se vad han tänker göra. Jag vill ju inte ha ont resten av livet.

Detta mötte mig när jag kom hem häromdagen.

Jag har världens bästa familj ♥ Jag älskar Er alla så mycket!!

Tacksam

Tisdag och jag sitter på tåget till jobbet. Det är min tidiga dag idag, men såklart ska vi ha knytis med föräldrarna! Det är inte många som ser fram emot det. Ha trevligt när alla är missnöjda är svårt.

Jag är glad & tacksam att jag har världens bästa familj ❤
Dan är den bästa sambon jag kan ha! Han ställer alltid upp och finns där när jag behöver honom. Han får mig alltid att må bättre! Jag älskar dig av hela mitt hjärta ❤
Våra fina barn är de bästa! Jag är tacksam att jag är mamma till just de här fina killarna ❤

Igår var jag på itrim och vägde mig. Jag hade gått ner :) Det trodde jag inte, känns skönt. Nu är det bara att köra på tills de sista kilona är borta.

På återseende ❤

...

Sitter ute på gården på jobbet och har rast. Orkar inte sitta i personalrummet och vara trevlig när jag egentligen vill kräkas över många!!
Jag undrar hur jag ska orka med eftermiddagen. Skönt att jag slutar i barngruppen 15.15. Sen tänker jag gå redan 15.45 idag.

På fredag har vi friskvårdsdag på jobbet och jag funderar på att skita i det.
Nähä, dags att ta sig in igen..