Bestämt mig för att fortsätta blogga..

Nu har jag bestämt mig för att fortsätta blogga. Var lite inne på att skaffa mig en dagbok och skriva i istället. Men jag tycker det är roligt att blogga och att få kommentarer då och då.
Jag bestämmer ju själv vad jag vill skriva om och hur privat det ska vara.

Att jag inte trivs på jobbet är ingen överraskning och nu är det bara 5 veckor kvar. Tycker att förra veckan gick fort och jag hoppas att även denna ska gå fort. På tisdag när jag slutar 15 ska vi ha knytkalas för alla föräldrar mellan 16-18. Är inte så upplagd över att stanna kvar så länge. Det blir nog trevligt, det är många föräldrar som är väldigt trevliga!

Igår var vi till Västerås marknad en stund. Det var kul och varmt. Barnen hade med sig egna pengar och de handlade lite olika saker. Alla var glada och nöjda när vi åkte därifrån.
Idag var vi i Ängsjö på Ängsjödagen. Det var så varmt, men barnen spelade fotboll mest hela tiden. Elias och Isac gjorde ett försök till att bada. Men det var för kallt!
Avslutar med lite bilder från Samuels dansuppvisning och från idag.Samuel längst till vänster med svart hatt ♥


Gustav, Samuels danslärare.


Wilmer & Elias i solen i ÄngsjöFotboll är roligt. Här med en ny kompis.


♥♥♥

Nu ska jag ställa mig och göra iordning min frukost till imorgon. Skönt att ha det klart. Det blir ett ägg med fruktsallad :)

♥♥♥
Dansuppvisning - Isac - Samuel - Wilmer - dansgaraget - elias - Ängsjö