Pepparkaksbak och julbord

Tisdag redan och Elias har varit hemma från skolan.
Målarna har varit här idag och målat väggen en vända och imorgon ska de spackla och slipa och på torsdag är det dags för tapeterna att komma upp på väggen :)
 
Idag har killarna bakat pepparkakor. Det är viktigt med vems som är vems och vem som har gjort flest. Så nu ligger alla pepparkakor i olika burkar.

 
I lördags var det dags för julbord på Vaxholms kastell med Dans jobb. Innan vi åkte så åt vi lunch nere i Kungsängen centrum. Sen skulle vi mötas upp på centralen för att sen åka vidare med buss mot Vaxholm. Innan maten var det jullagskampen och mitt lag fick storstyrk. Jg tyckte väl inte att det var lika roligt som första gången vi körde det.
Dan fick så ont i huvudet så han började må illa så det blev inte så mycket mat för honom :( Jag hann få i mig lite i alla fall. Sen åkte vi taxibåt över och tog in på Vaxholms hotell.Det blev en tidig kväll och inte son vi hade tänkt oss. Hotellet var fint i alla fall :) I söndags tog vi båten in till stan och sen vidare hem.
 
Imorgon ska vi åka och handla lite julklappar, skönt att ha det klart :)
På fredag ska jag på en arbetsintervju här i Kungsängen. Hoppas det går bra, det vore så skönt att jobba i kommunen och slippa alla resvägar.
 
Puss ♥
 
 
 
Julbord - Samuel - Waxholm - Waxholms kastell - elias - pepparkaksbak

Torsdagkväll

Wilmer sover och Elias ligger där uppe och tittar på tv. Själv sitter jag i soffan och känner mig trött i kroppen. Har suttit på golvet med Wilmer i flera timmar och byggt lego. Jag är inte gjord för att sitta på golvet så länge! Men nu efter en massa sorterande så är polisstationen klar :) Imorgon var det brandstationen som skulle byggas.
 
Igår morse såg jag något krypa i Wilmers hår så jag tog luskammen och kammade igenom hans hår och visst hade han löss :( Tittade igenom de andras här men hittade inget. Isac hade redan gått så han hann jag inte kolla. När han kom hem så tittade jag igenom hans hår och det visade sig att han också hade löss! Jag avskyr dessa små kryp!! Det visade sig även att de två stora också hade löss. Så det blev lusmedel till alla. Jag körde en längre kur, den ska sitta i 8 timmar, så jag sov med schampot. Jag behövde bara göra behandlingen en gång och de andra får göra en till behandling om en vecka. Hoppas på att slippa krypen nu!
Isac med Linicin i håret ♥
 
Dan är på Råsunda med Samuel och Isac och tittar på aik-napoli. De kommer hem sent och de lär vara trötta imorgon. Matchen började 21.05! Tur att det är fredag i alla fall.
 
På lördag ska barnen sova hemma hos sin farmor och farfar. Jag ska följa med Dan och hans jobb på julbord. Vi ska till Vaxholms Kastell. Vi har varit där förut på julbord. Det är fantastiskt god mat och det är så fint där. Det ska bli trevligt :)
 
 
 
Puss ♥
familj

Stolt

Nu är tre av fyra barn hemma. De två äldsta har haft temadag idag, så de kom hem tidigt. Elias var snäll och hämtade Isac på vägen hem och strax ska jag gå till Ingela och försöka få hem Wilmer. Han brukar alltid stanna kvar numera och leka med Albin tills han går hem. Vi får se hur det går idag :)
 
Jag har precis gjort en lista eftersom vi ska åka och handla ikväll. Jag har ingen fantasi när det gäller mat just nu. Det blir bara samma hela tiden. Måste leta upp lite nya recept.
 
Igår handlade vi några julklappar och är så skönt att handla nu, ingen trängsel i affärerna. Ska sätta mig senare och titta om jag hittar lite fina kläder till Samuel.
 
Samuel fick hem sitt omdöme igår, det är första gången han får betyg då han går i sexan. Jag är så stolt över honom ♥ Han uppnår flera mål i matte trots att han har dyskalkyli. Han kämpar på bra!
 
                                                  ♥
 
Jag hoppas att julgardinerna som jag har beställt kommer i veckan. Hoppas att de ska sitta perfekt i fönstren. Längtar så till advent. Så mysigt med tända ljus, doft från glögg & pepparkakor :)
 
Puss ♥
Samuel - dyskalkyli