Pepparkaksbak och julbord

Tisdag redan och Elias har varit hemma från skolan.
Målarna har varit här idag och målat väggen en vända och imorgon ska de spackla och slipa och på torsdag är det dags för tapeterna att komma upp på väggen :)
 
Idag har killarna bakat pepparkakor. Det är viktigt med vems som är vems och vem som har gjort flest. Så nu ligger alla pepparkakor i olika burkar.

 
I lördags var det dags för julbord på Vaxholms kastell med Dans jobb. Innan vi åkte så åt vi lunch nere i Kungsängen centrum. Sen skulle vi mötas upp på centralen för att sen åka vidare med buss mot Vaxholm. Innan maten var det jullagskampen och mitt lag fick storstyrk. Jg tyckte väl inte att det var lika roligt som första gången vi körde det.
Dan fick så ont i huvudet så han började må illa så det blev inte så mycket mat för honom :( Jag hann få i mig lite i alla fall. Sen åkte vi taxibåt över och tog in på Vaxholms hotell.Det blev en tidig kväll och inte son vi hade tänkt oss. Hotellet var fint i alla fall :) I söndags tog vi båten in till stan och sen vidare hem.
 
Imorgon ska vi åka och handla lite julklappar, skönt att ha det klart :)
På fredag ska jag på en arbetsintervju här i Kungsängen. Hoppas det går bra, det vore så skönt att jobba i kommunen och slippa alla resvägar.
 
Puss ♥
 
 
 
Julbord - Samuel - Waxholm - Waxholms kastell - elias - pepparkaksbak
fnulan

Men nu får du ju uppdatera =))))

Svar: Nu är det gjort ;)
Victoria