Stolt

Nu är tre av fyra barn hemma. De två äldsta har haft temadag idag, så de kom hem tidigt. Elias var snäll och hämtade Isac på vägen hem och strax ska jag gå till Ingela och försöka få hem Wilmer. Han brukar alltid stanna kvar numera och leka med Albin tills han går hem. Vi får se hur det går idag :)
 
Jag har precis gjort en lista eftersom vi ska åka och handla ikväll. Jag har ingen fantasi när det gäller mat just nu. Det blir bara samma hela tiden. Måste leta upp lite nya recept.
 
Igår handlade vi några julklappar och är så skönt att handla nu, ingen trängsel i affärerna. Ska sätta mig senare och titta om jag hittar lite fina kläder till Samuel.
 
Samuel fick hem sitt omdöme igår, det är första gången han får betyg då han går i sexan. Jag är så stolt över honom ♥ Han uppnår flera mål i matte trots att han har dyskalkyli. Han kämpar på bra!
 
                                                  ♥
 
Jag hoppas att julgardinerna som jag har beställt kommer i veckan. Hoppas att de ska sitta perfekt i fönstren. Längtar så till advent. Så mysigt med tända ljus, doft från glögg & pepparkakor :)
 
Puss ♥
Samuel - dyskalkyli
ullie

Men tack snälla du blev glad :)

ja visst blir man så stolt över de små när de e duktiga

åh ja undrar när ja ska börja handla julklappar suck :)
kram kram

Fnulan

Kolla Matklubben, jag tyckte att dom hade jättebra recept!

Svar: Det ska jag göra, tack :)
Victoria