Torsdagkväll

Wilmer sover och Elias ligger där uppe och tittar på tv. Själv sitter jag i soffan och känner mig trött i kroppen. Har suttit på golvet med Wilmer i flera timmar och byggt lego. Jag är inte gjord för att sitta på golvet så länge! Men nu efter en massa sorterande så är polisstationen klar :) Imorgon var det brandstationen som skulle byggas.
 
Igår morse såg jag något krypa i Wilmers hår så jag tog luskammen och kammade igenom hans hår och visst hade han löss :( Tittade igenom de andras här men hittade inget. Isac hade redan gått så han hann jag inte kolla. När han kom hem så tittade jag igenom hans hår och det visade sig att han också hade löss! Jag avskyr dessa små kryp!! Det visade sig även att de två stora också hade löss. Så det blev lusmedel till alla. Jag körde en längre kur, den ska sitta i 8 timmar, så jag sov med schampot. Jag behövde bara göra behandlingen en gång och de andra får göra en till behandling om en vecka. Hoppas på att slippa krypen nu!
Isac med Linicin i håret ♥
 
Dan är på Råsunda med Samuel och Isac och tittar på aik-napoli. De kommer hem sent och de lär vara trötta imorgon. Matchen började 21.05! Tur att det är fredag i alla fall.
 
På lördag ska barnen sova hemma hos sin farmor och farfar. Jag ska följa med Dan och hans jobb på julbord. Vi ska till Vaxholms Kastell. Vi har varit där förut på julbord. Det är fantastiskt god mat och det är så fint där. Det ska bli trevligt :)
 
 
 
Puss ♥
familj