Lång dag och en inbjudan

Idag for Elias hem till sin farmor och blir kvar där i några nätter. Hans kusin Liam är där och han ville ha lite sällskap. Jag får se när han vill komma hem igen.
Idag har jag inte gjort så mycket, haft storstädning i badrummet på ovanvåningen. Nu är det skinande rent, får se hur länge det håller i sig.
 
Tvättmaskinen kunde jag inte fixa igår utan det blev att handla en ny. Den fungerar utmärkt förutom att det nu har börjat läcka vatten från ett ställe där det aldrig har droppat innan. Idag när jag skulle tvätta så forsade det vatten upp från slangen som tar vattnet ner till avloppet, men där kan det kanske vara stopp. Ska kolla det imorgon, nu orkar jag inte.
 
Imorgon tar jag med mig Wilmer till Jakan och köper kläder. Tar nog en tur förbi IKEA också och kollar lite. Skönt att åka dit själv och kunna gå runt och TITTA på allt fint som finns :)
 
Idag kom denna inbjudan på mailen. Hade varit roligt att gå på det. Ska kolla om det funkar.
 
På måndag ska jag på en jobbintervju på en förskola inne i stan. Håll tummarna för att det går bra. Jag hoppas verkligen att jag hittar ett jobb snart. Tycker inte om att gå hemma på dagarna och inte göra nånting. Det blir ju så att jag inte gör något alls. Bara sitter och stirrar typ.
Den här veckan har jag i alla fall barnen hemma då det är lov.
Imorgon ska jag dra med dem ner till Gröna dalen tänkte jag :)
 
Nu ska jag äntligen titta på Dirty dancing :) Har velat se den flera kvällar nu. En sjukt bra film om ni frågar mig ;)
 
Kram ♥

Ny vecka och vinst :)

Så var det måndag igen och barnen har höstlov. Då kan man ju tro att speciellt Samuel som är så trött på morgonen skulle sova länge. Men han var uppe strax efter 7 och var hur pigg som helst. Det är märkligt det där :)
Idag ska jag fortsätta tvätta fönster, om det inte är minusgrader. Det är bara övervåningen kavr nu. Vill få det gjort innan jag ska operera handen nästa tisdag.
 
Såg även på Fnulans blogg att jag hade vunnit en fint pris :) En fin ljuslykta Nybro Glasbruk Ser fram emot när den står på bordet och lyser fint :) Jag som älskar ljus och lyktor!
 
Jag försöker just nu att tvätta tvätten för tredje gången. Vill inte inse att tvättmaskinen är trasig. Den tvättar i några minuter och sen strejkar den.
Ska väl kanske kolla om det är stopp någonstans, hoppas på det så den kanske vill tvätta lite kläder igen.
 
Det är riktigt kallt ute nu. Vi var iväg i helgen och köpte jackor och skor till barnen. Stadium outlet har bra priser på bra kläder :)
 
Ska ta tag i tvättmaskinen nu, håll tummarna för att den funkar igen!
 
 
Kram ♥

Walking with Dinosaurs

Igår morse fick jag ett mail där det stod att jag hade vunnit 4 biljetter till Walking with Dinosaurs i Globen igår.
Det blev Isac & Wilmer som fick följa med. Vi sa inget till barnen utan det blev en överraskning.
De var så glada när vi kom fram. Isac tyckte det var så roligt att vara i Globen för första gången. Annars har han mest hållt till i Hovet och tittat på hockey.

Några bilder från gårdagen.

 

När vi kom hem så berättade de vad de varit med om för sina storebröder :)

Isac skulle berätta för sina kompisar idag i skolan att han varit i Globen och tittat på dinosaurier. Han var så glad :)

Tack till Hannah Graaf och Peter för att ni gjorde detta möjligt! Vi fick även äran att träffa våra gamla grannar :)

Inte nog med att vi fick titta på föreställningen, vi fick även gå backstage och titta på alla dinosaurier på nära håll. Vilken lycka för killarna!

När vi kom ut från Globen så möttes vi av detta!

Det är fint med snö, men inte än.