Walking with Dinosaurs

Igår morse fick jag ett mail där det stod att jag hade vunnit 4 biljetter till Walking with Dinosaurs i Globen igår.
Det blev Isac & Wilmer som fick följa med. Vi sa inget till barnen utan det blev en överraskning.
De var så glada när vi kom fram. Isac tyckte det var så roligt att vara i Globen för första gången. Annars har han mest hållt till i Hovet och tittat på hockey.

Några bilder från gårdagen.

 

När vi kom hem så berättade de vad de varit med om för sina storebröder :)

Isac skulle berätta för sina kompisar idag i skolan att han varit i Globen och tittat på dinosaurier. Han var så glad :)

Tack till Hannah Graaf och Peter för att ni gjorde detta möjligt! Vi fick även äran att träffa våra gamla grannar :)

Inte nog med att vi fick titta på föreställningen, vi fick även gå backstage och titta på alla dinosaurier på nära håll. Vilken lycka för killarna!

När vi kom ut från Globen så möttes vi av detta!

Det är fint med snö, men inte än.

Isac - Walking with dinosaurs - Wilmer - familj

Torsdagkväll

Nu har jag äntligen städat klart för idag. Har bara badrummet där uppe kvar, men det tar jag imorgon. Nu tänkte jag sätta mig och titta på tv en stund innan jag somnar.
Isac & Wilmer sover, de ligger bägge två i Wilmers säng. Wilmer tycker inte om att ligga ensam i sin säng. Han kommer upp nästan varje natt till våran säng och lägger sig. Då blir det inte myckt sömn för mig. Han ligger väldigt nära, gärna på mig. Flyttar jag mig så kommer han tätt efter ;)
 
Samuel ligger i soffan och kollar på hockey och Elias ligger också i soffan men han tittar på film i telefonen. Han tittar på nya Batman.
 
Nu har jag fått en ny tid för operation i min hand, den 6/11 bär det av till Huddinge sjukhus. Så långt bort som möjligt, men det skulle vara de bästa där sa läkaren på ks.
Jag är så nervös inför ingreppet och jag vill gärna bli sövd, men ingreppet tar 15 minuter så jag tror inte att jag får bli det. Jag ska klara mig med en lokalbedövning! Jag kommer behöva massor av lugnande om jag ska vara i vaket tillstånd. Jag ska ringa till sjukhuset och prata med dem tänkte jag.
Hur ska jag klara mig utan högerhand i flera veckor!!
Skönt att det blir av i alla fall. Nu kan det ju bara bli bättre, slippa ha ont..förhoppningsvis.
 
 
Imorgon kommer äntligen min bättre hälft hem. Han har varit iväg i jobbet sen i tisdags. Han är efterlängtad nu ♥
 
Wilmer är alltid ledig på fredagar och imorse så sa jag att han skulle vara ledig imorgon och han bröt ihop totalt, han vill inte alls vara ledig! Han vill till sina kompisar och leka. Varje dag hämtar jag honom 15.00, men j´han stannar alltid kvar till hans bästa kompis Albin går hem. Så han kommer hem runt 16.30 varje dag numera. Såklart är det roligt att han trivs hos dagmammorna :)
 
 
Ska slänga ett öga på tv´n nu.
 
Puss ♥♥♥
 
 

Kärlek-min fina familj ♥

Jag är så glad att jag har min fina familj!
Jag har en underbar sambo som jag älskar över allt annat ♥ Han finns där för mig i alla lägen och han får mig alltid på bättre humör. Han är min trygghet. Han har givit mig det liv jag vill leva och jag är lycklig med honom.
Jag är glad att jag träffade honom! Han är mitt livs kärlek ♥
Jag är så glad att jag har honom.
Vi har fyra underbara killar tillsammans som jag såklart också älskar över allt annat. Jag är så glad och tacksam att jag får vara just deras mamma ♥
Jag älskar Er. Ni betyder allt för mig ♥
Isac - Kärlek - Samuel - Wilmer - elias