Torsdagkväll

Nu har jag äntligen städat klart för idag. Har bara badrummet där uppe kvar, men det tar jag imorgon. Nu tänkte jag sätta mig och titta på tv en stund innan jag somnar.
Isac & Wilmer sover, de ligger bägge två i Wilmers säng. Wilmer tycker inte om att ligga ensam i sin säng. Han kommer upp nästan varje natt till våran säng och lägger sig. Då blir det inte myckt sömn för mig. Han ligger väldigt nära, gärna på mig. Flyttar jag mig så kommer han tätt efter ;)
 
Samuel ligger i soffan och kollar på hockey och Elias ligger också i soffan men han tittar på film i telefonen. Han tittar på nya Batman.
 
Nu har jag fått en ny tid för operation i min hand, den 6/11 bär det av till Huddinge sjukhus. Så långt bort som möjligt, men det skulle vara de bästa där sa läkaren på ks.
Jag är så nervös inför ingreppet och jag vill gärna bli sövd, men ingreppet tar 15 minuter så jag tror inte att jag får bli det. Jag ska klara mig med en lokalbedövning! Jag kommer behöva massor av lugnande om jag ska vara i vaket tillstånd. Jag ska ringa till sjukhuset och prata med dem tänkte jag.
Hur ska jag klara mig utan högerhand i flera veckor!!
Skönt att det blir av i alla fall. Nu kan det ju bara bli bättre, slippa ha ont..förhoppningsvis.
 
 
Imorgon kommer äntligen min bättre hälft hem. Han har varit iväg i jobbet sen i tisdags. Han är efterlängtad nu ♥
 
Wilmer är alltid ledig på fredagar och imorse så sa jag att han skulle vara ledig imorgon och han bröt ihop totalt, han vill inte alls vara ledig! Han vill till sina kompisar och leka. Varje dag hämtar jag honom 15.00, men j´han stannar alltid kvar till hans bästa kompis Albin går hem. Så han kommer hem runt 16.30 varje dag numera. Såklart är det roligt att han trivs hos dagmammorna :)
 
 
Ska slänga ett öga på tv´n nu.
 
Puss ♥♥♥
 
 
Åsa

Vad är det du skall operera? Karpaltunneln? En kompis till mig gjorde andra handen nyss...
Lycka till!

Anonym

Saknar er. Ska bli så skönt att komma hem <3