Misslyckad middag & stolt mamma

Idag när Wilmer skulle få gå till Ingela igen efter två lediga dagar så ville han plötsligt vara ledig. Det är konstigt det där! Han kom iväg i alla fall och när jag skulle hämta honom så ville han inte följa med hem. Han stannade kvar ute och lekte med kompisarna.
Sötunge ♥
 
Nu har han lagt sig till ro i soffan och tittar på tv. Vi ska snart läsa de två obligatoriska böckerna innan han ska sova. Han valde två böcker igår redan :) Han tycker om att lyssna på saga och när vi har läst klart så är det Hits for kids som gäller tills han somnar.
 
Elias gick precis iväg till sin kusin en stund. Idag har han äntligen gjort sin engelskaläxa! Bättre sent än aldrig.
Han och Samuel hade skoljoggen idag i skolan och det hade gått bra. Elias sprang sin runda på 29 minuter. Bra jobbat! 2,5 km springer dem.
 
Resten av familjen befinner sig i Solna för att titta på fotboll som börjar 20.05. Så de kommer hem sent idag. Så både Samuel & Isac kommer vara trötta imorgonbitti.
Fick precis denna bild skickad till mig.
Ser lite kyligt ut ♥
 
Idag fick jag för mig att jag skulle laga en aubergingratäng till middag. Den smakade inte alls bra och det slutade med att jag beställde hem mat till mig, Elias & Wilmer. Barnen var glada för det..ok jag med :) Det blev lite jobbigt när pizzabudet står vid dörren och jag ska betala och jag inte har så mycket pengar hemma. Var på väg att rota i Samuels spargris, desperat,  när budet snällt säger att vi kan ta det nästa gång. Tack för det!
 
När Samuel kom hem från skolan idag så säger han att han och tre till i klassen fick stanna kvar efter lektionen. Jag börjar direkt fundera på vad de fyra hade gjort för något. Tänk att jag alltid ska tro det värsta! Det visade sig att läraren ville fråga dem hur det kändes när hon skällde på resten av klassen eftersom de inte hade gjort läxan. Hon ville försäkra sig över att de inte tog åt sig eftersom det bara var de fyra som gjort läxan. Stolt mamma!!
 
Idag kom tiden för mammografin, fort gick det. Jag var hos läkaren i måndags. 4/10 får jag svaret på om det är något att oroa sig för eller inte.
 
Kram ♥
AIK - Isac - Råsunda - Wilmer - fotboll

Jag klarade det!

Jag har klarat det som jag trodde var omöjligt, jag klarade uppkörningen i tisdags! Det känns helt sjukt bra och fortfarande helt overkligt.
Jag hade vant mig vid tanken på att jag inte skulle ta något körkort, så därför känns det ännu mer overkligt att JAG klarade det.
Här är beviset :)
 
Jag fick så fina blommor av min bror med familj när jag kom hem till dem efter uppkörningen.
 
Senare på kvällen kom min finaste familj ♥ och hämtade mig och nu är det skönt att få vara hemma och inte sova borta så länge igen.
 
Nu är det bara att vänta på att jag får en ny operationstid, var tvungen att avboka den jag fick. Hoppas det kommer en ny snart så jag får det överstökat.
 
♥♥♥
 
 
 
Uppkörning

Barnen bakar

Fredagkväll och Wilmer ligger bredvid mig och sover. Elias ligger i sin säng och kollar på film. De andra är på landet med Mange & Felicia.
 
Isac fick vara hemma från skolan idag då han hade ont i huvudet imorse. Men det gick över rätt snabbt, så han och Wilmer håll låda hela dagen.
Själv så har jag sorterat i skåpen i vardagsrummet och det blev riktigt bra. Skönt att det är klart nu!
 
Elias & Wlmer har bakat en kladdkaka idag och den blev fantastiskt god. De är duktiga på att baka. Imorgon ska Elias baka en sockerkaka.


 
 
 
 
 


De var så duktiga som bakade själva :)
Vi åt lite kladdkaka till Fångarna på fortet :)

Nu ska jag titta på film innan jag somar.
 
Bakning - Wilmer - elias