Misslyckad middag & stolt mamma

Idag när Wilmer skulle få gå till Ingela igen efter två lediga dagar så ville han plötsligt vara ledig. Det är konstigt det där! Han kom iväg i alla fall och när jag skulle hämta honom så ville han inte följa med hem. Han stannade kvar ute och lekte med kompisarna.
Sötunge ♥
 
Nu har han lagt sig till ro i soffan och tittar på tv. Vi ska snart läsa de två obligatoriska böckerna innan han ska sova. Han valde två böcker igår redan :) Han tycker om att lyssna på saga och när vi har läst klart så är det Hits for kids som gäller tills han somnar.
 
Elias gick precis iväg till sin kusin en stund. Idag har han äntligen gjort sin engelskaläxa! Bättre sent än aldrig.
Han och Samuel hade skoljoggen idag i skolan och det hade gått bra. Elias sprang sin runda på 29 minuter. Bra jobbat! 2,5 km springer dem.
 
Resten av familjen befinner sig i Solna för att titta på fotboll som börjar 20.05. Så de kommer hem sent idag. Så både Samuel & Isac kommer vara trötta imorgonbitti.
Fick precis denna bild skickad till mig.
Ser lite kyligt ut ♥
 
Idag fick jag för mig att jag skulle laga en aubergingratäng till middag. Den smakade inte alls bra och det slutade med att jag beställde hem mat till mig, Elias & Wilmer. Barnen var glada för det..ok jag med :) Det blev lite jobbigt när pizzabudet står vid dörren och jag ska betala och jag inte har så mycket pengar hemma. Var på väg att rota i Samuels spargris, desperat,  när budet snällt säger att vi kan ta det nästa gång. Tack för det!
 
När Samuel kom hem från skolan idag så säger han att han och tre till i klassen fick stanna kvar efter lektionen. Jag börjar direkt fundera på vad de fyra hade gjort för något. Tänk att jag alltid ska tro det värsta! Det visade sig att läraren ville fråga dem hur det kändes när hon skällde på resten av klassen eftersom de inte hade gjort läxan. Hon ville försäkra sig över att de inte tog åt sig eftersom det bara var de fyra som gjort läxan. Stolt mamma!!
 
Idag kom tiden för mammografin, fort gick det. Jag var hos läkaren i måndags. 4/10 får jag svaret på om det är något att oroa sig för eller inte.
 
Kram ♥
AIK - Isac - Råsunda - Wilmer - fotboll