Trevlig fredagskväll på Fondueboden

Dagarna rusar på i rasande fart och det är redan lördag. Har gjort lite rocky road idag och snart ska jag börja med knäcken. Ischokladen gör jag imorgon.
Imorgon ska vi till Kista vid 10 och klippa killarna. Vi lär inte vara ensamma där! Gillar egentligen inte Kista galleria. Tycker det är så himla mycket folk där.
När killarna är klara så åker jag och Dan vidare till Stinsen för att köpa de sista julklapparna. Där är det lugnare och vi slipper trängas. 
 
Igår sov killarna hos sin farmor och farfar då vi var ute med Dennis & Anneli och åt middag. Samuel var hemma själv och det gick hur bra som helst. Han tycker bara det är skönt att få vara ifred.
Vi var som sagt på fondueboden och åt mat. Det var fantastiskt gott! Vi tog in två fisk och skaldjursfondue och två kött och kycklingfondue och grönsaker. Maten och såserna fylldes på vartefter det tog slut och det resulterade i att jag åt något för mycket. Jag tyckte att fisk och skaldjursfonduen var godast. Tonfisk, räkor, lax och musslor. Ja, musslorna var väl inte så goda iofs.
Tii dessert tog vi in toblerone fondue. Fantastiskt gott att doppa de goda frukterna i chokladen.
Vi blev kvar på restaurangen till halv tolv ungefär och då styrde vi färden mot Golden hits. Där stod vi i kö en stund innan vi gav upp. Det kunde ta upp till en timme att komma in! Så vi gick över gatan till Galways.
Där dansade vi och hade skoj. Men musiken kunde ha varit betydligt bättre!
Det blev en taxiresa hem, jag vägrar att åka nattbuss. Vi var hemma halv fyra imorse efter en super trevlig kväll :)
Vårat trevliga sällskap
 
 
Nu är det dags att sätta fart med knäcken.
Kram på er ♥
Fondueboden - Middag - Vänner
En plats i solen

Var gärna med i min julkalender. Kika inom och se om dagens lucka passar dig! Välkommen in!