En glad Wilmer :)

Idag var äntligen dagen här som Wilmer väntat på. Vi har varit inne i stan i Mood gallerian och One Direction butiken. Hans ögon glittrade när han fick syn på affären och han ville fotograferas med pappersdockorna. Hans stora idol är Harry :) Han köpte en affisch, cd med en bok och så fick han en affisch till på köpet :) Bara påsen kostade 10 kronor. De lär ju känna endel pengar på denna butik.
 
Igår fyllde ju Samuel år och vi hade ett litet kalas för honom. Han blev så glad för sin nya telefon, en iphone 5 :) Skönt att kunna nå honom igen. Jobbigt när killarna är utan telefon.
Imorgon åker vi till mamma i Köping och stannar tills på fredag. Där kommer Samuel att bli firad igen :)
 
Idag var jag på en anställningsintervju och det kändes så himla bra. Chefen var riktigt trevlig och även personalen som jag pratade med :) Så jag håller tummarna nu.
Efter det så var jag och skrev på papper så att jag kan börja jobba som timvikarie på förskolorna i Järfälla. Skönt att komma igång och jobba igen :)
 
Nu väntar Greys på tv!
På återseende ♥
One Direction - Samuel - Wilmer

SAMUEL 13 ÅR :)

Idag fyller våran älskade Samuel 13 år ♥ Tänk att det har gått 13 år sedan du tittade ut! Tiden flyger verkligen fram!
Jag är så tacksam att du valde just mig till din mamma. Jag älskar dig så otroligt mycket, till evigheten och tillbaka ♥
Du är en underbar son. Visst skriks det, det kommer svordomar, bråkar med syskonen, retas...Men det hör till, det är en fas som du ska igenom. Vi har alla varit där.
Du är en underbar storebror och dina syskon ser upp till dig.
 
GRATTIS PÅ DIN 13-ÅRSDAG ♥ JAG ÄLSKAR DIG!!!
Samuel - födelsedag

Ny vecka, nya möjligheter

Måndagmorgon och vi har precis ätit frukost. Nu sitter Isac & Wilmer i soffan och tittar på tv.
Jag somnade ganska tidigt igår, 00.30..men vaknade av att jag grät. Fy fan vilken hemsk mardröm jag haft. Det kändes så sjukt verkligt när jag vaknade.Jag kan inte ens skriva om den för det var så hemskt. Det tog ett tag innan jag fattade att det var en dröm.
 
Idag kommer äntligen resten av familjen hem ♥ Vi ska åka och köpa present till Samuel. Det lär gå fort då vi vet vad vi ska ha :) Han kommer bli så glad!
 
Wilmer vaknade med feber idag igen. Det går verkligen upp och ner. Jag hoppas den försvinner snart.
Idag börjar sportlovet för killarna och de ska vara lediga. Wilmer ska till dagmamman på onsdag en sväng då jag ska åka in till Jakan och skriva på lite papper för ett jobb som vikarie på förskolor. Usch, det är inte alls min grej så jag hoppas att jag hittar ett annat jobb snabbt! Det är det värsta jag vet att hoppa runt på olika förskolor. Jag vill hela tiden veta vart jag ska jobba och med vem. Det är väl bara för en kort period hoppas jag.
 
Nu ska jag ta tag i dagen.
På återseende ♥
Samuel