Maj

Redan 5:e maj idag. Dagarna går så fort.
Igår hade vi gårdsstädning här med grannarna. Det gick smidigt att städa i år då jag krattade lite och sen stod jag mest och pratade med grannarna :) Det hela avslutades med korvgrillning.
Jag och Samuel skulle in till Grönan igår och lyssna på Fun och innan dess så grillade vi här hemma. Älskar våren & sommaren då man kan grilla hela tiden. Går ju även på vintern men det är inte alls samma feeling.
Vi kom in till Grönan halv åtta och det var perfekt då vi slapp stå och vänta hur länge som helst innan konserten började. Måste medge att de var riktigt bra. Många låtar som var bra.
På fredag väntar grönan igen och då med Isac & Wilmer som vill se Sean Banan.
 
Valborg spenderade vi i Barkarby hos våra vänner Dennis & Anneli. Elias hade feber fortfarande men han ville så gärna åka ändå. Det var trevligt som alltid. Åt och drack gott och tog en promenad till brasan. Det togs lite lotter och både Isac & Wilmer vann. Wilmer vann en hel paradisask.
 
Just nu är Samuel & Isac på dansen. De tränar för fullt nu till dansuppvisningen som är den 26:e maj.
Det ska bli roligt att se. Det är första gången för Isac att stå på scenen och dansa inför ca 600 människor och för Samuel blir det tredje gången.
 
På återseende ♥
 
 
Valborg - Vänner - Wilmer