Fredagkväll

Fredag idag och jag är på jobbet. Jobbar hela helgen men sen är jag ledig i 8 dagar :) Det ska bli skönt.
I veckan tänkte jag baka och handla lite fler julklappar. Skönt att ha det klart. 
Funderar även på att börja plocka fram lite julsaker. Det har jag längtat efter. Skönt att ha det klart till första advent då vi ska på kalas och på lördag fyller Elias år så då blir det kalas. 
 
Igår var jag och Anneli på Stiftelsen och de var så sjukt bra. Deras musik är verkligen bra och jag gillar texterna. Innan käkade vi tapas på en restaurang på Vasagatan. Det smakade ok.
Stiftelsen Annexet
Kan lätt tänka mig att se dem igen, igen och igen :) Deras musik går varm i mina öron. 
Innan jag åkte igår så var vi jag, Dan och Isac till Wilmer i skolan där det var Öppet hus på fritids. Han visade oss allt han hade gjort, vi tittade i hans pärm, bok. Han är väldigt duktig på att skriva bokstäver och ljuda ihop ord. Vissa ord kan han skriva. Det dröjer nog inte länge innan han kan läsa. 
Jag tänkte att jag skulle vara med både Isac och Wilmer en dag i skolan efter jul när jag är ledig. Det tycker de ska bli roligt :)
Satt här på jobbet och tittade på röstningen av Idol och jag kan bara beklaga att den bäste idolen fick lämna idag. Hur fan kunde Kevin gå vidare?? Bara för att små tjejerna tycker han är snygg förtjänar han inte att vara kvar. Skandal!! Så nu hoppas jag att Elin eller Erik vinner.
 
Ska ta mig en liten runda här nu tänkte jag. Ha det fint vänner.
Kram Victoria ♥
 
 
Vänner