Stiftelsen

 
Det här är nog den bästa låten de gjort :)
Stiftelsen

Fredagkväll

Fredag idag och jag är på jobbet. Jobbar hela helgen men sen är jag ledig i 8 dagar :) Det ska bli skönt.
I veckan tänkte jag baka och handla lite fler julklappar. Skönt att ha det klart. 
Funderar även på att börja plocka fram lite julsaker. Det har jag längtat efter. Skönt att ha det klart till första advent då vi ska på kalas och på lördag fyller Elias år så då blir det kalas. 
 
Igår var jag och Anneli på Stiftelsen och de var så sjukt bra. Deras musik är verkligen bra och jag gillar texterna. Innan käkade vi tapas på en restaurang på Vasagatan. Det smakade ok.
Stiftelsen Annexet
Kan lätt tänka mig att se dem igen, igen och igen :) Deras musik går varm i mina öron. 
Innan jag åkte igår så var vi jag, Dan och Isac till Wilmer i skolan där det var Öppet hus på fritids. Han visade oss allt han hade gjort, vi tittade i hans pärm, bok. Han är väldigt duktig på att skriva bokstäver och ljuda ihop ord. Vissa ord kan han skriva. Det dröjer nog inte länge innan han kan läsa. 
Jag tänkte att jag skulle vara med både Isac och Wilmer en dag i skolan efter jul när jag är ledig. Det tycker de ska bli roligt :)
Satt här på jobbet och tittade på röstningen av Idol och jag kan bara beklaga att den bäste idolen fick lämna idag. Hur fan kunde Kevin gå vidare?? Bara för att små tjejerna tycker han är snygg förtjänar han inte att vara kvar. Skandal!! Så nu hoppas jag att Elin eller Erik vinner.
 
Ska ta mig en liten runda här nu tänkte jag. Ha det fint vänner.
Kram Victoria ♥
 
 

Mitt i natten

Sitter på jobbet och det är väldigt lugnt. Jag känner att min irritation och frustration är enorm just nu. 
Det kommer bli en lång natt. Men jag gör det jag ska så blir det bra. Efter inatt så är jag ledig fram till fredagkväll. 
 
På torsdag är det äntligen dags för Stiftelsen på Annexet med Anneli. Det ska bli sjukt skoj. De är så bra!
Innan tänkte vi käka lite. Innan jag ska iväg ska jag även hinna till Wilmer i skolan där det är öppet hus på fritids. Det ska medtagas egen fikakorg. Så jag får baka lite imorgon när jag vaknat. Tänkte ändå baka lite då Elias fyller år den 30/11. 
 
Fantastiskt bra låt 
 
Idag var jag och hämtade Dan på jobbet eftersom vi skulle byta torkarbladet på bakrutan. Jag är så ointresserad av bilar och har ingen kunskap överhuvudtaget. Mannen på OK fick komma ut och ta bort bladet och sen förklarade han hur det nya skulle sitta och det fixade vi..efter en stund :) Så nu ser jag bakåt igen! Efter besöket på macken så stannade vi på Tibble eftersom jag var sugen på hamburgare. Så då var alla andra också "tvugna" att äta mat därifrån :)
 
Nästa fredag ska jag åka en bussresa till Ullared. Tänkte att jag skulle handla lite julsaker. Jag åker ensam.. Jag lär väl sova både dit och hem på bussen och inne i butiken går man ju ändå ensam. Så det borde bli bra. 
Finns mycket fint där :)
 
Nu ska jag ta en runda här så jag får röra på mig lite.
På återseende vänner ♥
 
 
Pratar du bakom MIN rygg -betyder det
att jag är längre fram än du...
Kommenterar du MITT liv -betyder det
att mitt liv är mer spännande än ditt...
Har du tid att leta efter MINA misstag
-betyder det
att du är avundsjuk...
Fortsätt du med detta...
Så lever jag livet under tiden!