Fredagkväll

Fredag idag och jag är på jobbet. Jobbar hela helgen men sen är jag ledig i 8 dagar :) Det ska bli skönt.
I veckan tänkte jag baka och handla lite fler julklappar. Skönt att ha det klart. 
Funderar även på att börja plocka fram lite julsaker. Det har jag längtat efter. Skönt att ha det klart till första advent då vi ska på kalas och på lördag fyller Elias år så då blir det kalas. 
 
Igår var jag och Anneli på Stiftelsen och de var så sjukt bra. Deras musik är verkligen bra och jag gillar texterna. Innan käkade vi tapas på en restaurang på Vasagatan. Det smakade ok.
Stiftelsen Annexet
Kan lätt tänka mig att se dem igen, igen och igen :) Deras musik går varm i mina öron. 
Innan jag åkte igår så var vi jag, Dan och Isac till Wilmer i skolan där det var Öppet hus på fritids. Han visade oss allt han hade gjort, vi tittade i hans pärm, bok. Han är väldigt duktig på att skriva bokstäver och ljuda ihop ord. Vissa ord kan han skriva. Det dröjer nog inte länge innan han kan läsa. 
Jag tänkte att jag skulle vara med både Isac och Wilmer en dag i skolan efter jul när jag är ledig. Det tycker de ska bli roligt :)
Satt här på jobbet och tittade på röstningen av Idol och jag kan bara beklaga att den bäste idolen fick lämna idag. Hur fan kunde Kevin gå vidare?? Bara för att små tjejerna tycker han är snygg förtjänar han inte att vara kvar. Skandal!! Så nu hoppas jag att Elin eller Erik vinner.
 
Ska ta mig en liten runda här nu tänkte jag. Ha det fint vänner.
Kram Victoria ♥
 
 
Vänner

Fars dag och andra bilder

Idag är det Fars dag och barnens pappa fick en tavla som jag har köpt av meekatt. Den uppskattades. Hon har gjort så fina tavlor med ord som passar in hos de flesta familjer. Tänkte jag skulle köpa några fler av henne.
 
Igår åkte jag och Elias till Hallstahammar där pappa ligger begravd tillsammans med min farmor och farfar. Vi tände ett ljus. Tycker det är så fint när det börjar skymma och alla ljusen lyser så fint vid gravstenarna.
Tycker även om att gå omkring på kyrkogårdarna och titta. Tycker det är rofyllt på något vis.
Jag saknar min pappa extra mycket dessa dagar. Imorgon är det hans födelsedag och jag önskar så att jag fick träffa honom en gång. Men vi ses på andra sidan när min tid är kommen. Får nöja mig med att prata med honom när jag känner att jag behöver det.
Efter besöket på graven åkte vi vidare till Västerås för att möta upp mamma och Micke och hämta en tröja som Wilmer glömde då de sov där förra helgen. Medan vi väntade på dem så tog vi en fika på Ikea. Elias är inte den som tycker om att gå i affärer. Det är nog det värsta han vet, om det inte är i spelbutikerna.
 
Förra helgen köpte jag ett så sjukt fint ljusfat från Rusta. Det lyser så fint i mörkret.
 
Denna lapp mötte mig och Wilmer när vi kom hem i onsdags. Den satt i fönstret så den gick inte att missa :)
Jag tycker det är så roligt att han skriver under med Elias P varje gång han skriver sitt namn.
 
I onsdags lämnade vi Isac och Wilmer hos sin farmor och farfar en stund medan vi åkte vidare till Viksjö för att äta middag på La Gondola. Restaurangen var mysig och maten var fantastiskt god!
Räkcocktail till förrätt
 
Oxfile med potatisgratäng till huvudrätt
 
Till det en glas rött :)
 
 
Nu ska jag strax köra Samuel till dansen och medan han dansar tänkte jag gå en sväng i Jakan centrum.
Ha det fint vänner.
Kram ♥
 
 
Fars Dag - Känslor - Middag - Wilmer - elias