Sista dagen på veckan

Söndag idag och det är dagen då det är aktiviteter för barnen. Jag ska köra Samuel till dansen sen. Hoppas på att Elias får åka med sin kusin till judon.
 
Jag känner mig inte på topp precis. Men det är väl bara att gilla läget. Saknar den där bästa vännen jag hade när jag var yngre. Henne som jag kunde prata med om allting, hon som inte ifrågasatte, inte dömde utan bara lyssnade. Känner mig ensam med mina tankar..
Saknar min familj, min mamma, min bror. Egentligen är det inte långt att åka dit, men ändå känns det så långt..
Försöker att vara omgiven av människor som ger mig positiv energi. De få som faktiskt betyder något för mig. De människor som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta De människor som ger mig negativ energi vill jag inte ha nära mig. Försöker hålla de på avstånd. Men jag vet att det inte går. Så jag får försöka göra det bästa av det och inte låta de påverka mig alltför mycket. Det jobbigaste i allt detta är att jag vet att detta gör andra människor ont. Det är det sista jag vill.
En vacker dag kanske det blir bättre eller rent av bra. Den som lever får se..
 
Den här helgen har det verkligen rådit brist på sömn. I fredags lade jag mig rätt tidigt då jag var trött, men låg vaken till sex på morgonen och gick upp vid tio. Det kan ju tyckas att jag borde somnat tidigt igår, men icke. Jag gick och lade mig kvart över tre och upp tidigt. 
Natten som varit min bästa tid på dygnet ha nu blivit min värsta. Det blir inte bättre av att jag varit själv i helgen. Men idag kommer äntligen mina älskade hem.
 
Varje stund du ältar det förflutna
är en stund du stjäl
från din framtid.
 

 
Kram på er vänner ♥
 
 
 
Känslor

Fredag, fin vinst & bilder

Fredagen är här, bästa dagen på veckan. Dock ska jag jobba hela helgen, men natt. Så jag får umgås med familjen på dagarna iallafall :)
Efter jag lämnat Wilmer i skolan imorse så åkte jag in till söder för att hämta ut mitt e-tjänstekort. Jag tänkte först åka kommunalt, men valde att ta bilen och även denna gång gick det bra. Det är inte så himla svårt egentligen. Skönt att kunna åka vart jag vill när jag vill :)
 
När jag kom hem hade jag fått ett mail från Annika Duckmark om att jag hade vunnit ett par pyjamas shorts. Super fina är dem och jag blev väldigt glad :)
 
Efter den här helgen är jag ledig i flera dagar och det ska bli så skönt. Ska hoppa in och jobba ett extra nattpass, men det är bara roligt.
Igår pratade jag med studievägledaren om att börja plugga upp några ämnen. Det roliga är att i denna kommun kan man inte läsa på distans och på dagarna sover jag. Men jag ska prova att göra en ansökan så jag kan få läsa i en annan kommun. Jag hoppas det fungerar så jag kan söka in till högskolan nästa höst.
 
                                                              Några bilder från den senaste tiden.
Elias & jag Brunnaskolansdag
 
Lukas, Elias, Isac & Wilmer Brunnaskolansdag
 
Wilmer på Dani M i Köping
Isac, Ellen, Wilmer på tivoli Köping
 
Samuel ♥
 
 
 
 Ska ta tag i dagen här och sen försöka sova lite innan det är dags för första natten av tre denna helg.
Ha en fin fredag mina vänner ♥
Dani M - Isac - Kusiner - Samuel - Tivoli - Vänner - Wilmer - elias

Trött i den sena natten

Imorse när jag kom hem från jobbet så valde jag att ha Samuel hemma med Wilmer då jag skulle försöka sova. Det var väl ingen bra ide precis. Jag vaknade redan efter tre timmar av att de tjafsade. Sen sov jag från och till fram till 14. Så nu är jag trött. Skönt att jag är ledig nu fram till fredag kväll.
Imorgon eller idag snarare måste jag upp tidigt och ta mig in till stan och hämta ut mitt e-tjänstekort. Men får lägga mig tidigt imorgon, eller ja efter Greys :)
Imorgon ska iaf äntligen Wilmer få gå till skolan igen efter mer än en vecka hemma. Hoppas han håller sig frisk nu.
 
Jag jobbar hela helgen och jag undrar hur det ska gå att sova med resten av familjen hemma. Jag som är så sjukt lätt väckt. På måndag morgon går jag av och sen är jag ledig i åtta dagar, det ska bli fantastiskt skönt. Tänkte  ha en riktig storstädning då ochg tvätta fönster. Har skjutit fram det alldeles förlänge nu. Snart ser man inte ut längre ;)
 
Ska väl ta och återgå till det jag sysslar med här nu. Återkommer imorgon med bilder från de senaste dagarna.
Kram ♥