Sista dagen på veckan

Söndag idag och det är dagen då det är aktiviteter för barnen. Jag ska köra Samuel till dansen sen. Hoppas på att Elias får åka med sin kusin till judon.
 
Jag känner mig inte på topp precis. Men det är väl bara att gilla läget. Saknar den där bästa vännen jag hade när jag var yngre. Henne som jag kunde prata med om allting, hon som inte ifrågasatte, inte dömde utan bara lyssnade. Känner mig ensam med mina tankar..
Saknar min familj, min mamma, min bror. Egentligen är det inte långt att åka dit, men ändå känns det så långt..
Försöker att vara omgiven av människor som ger mig positiv energi. De få som faktiskt betyder något för mig. De människor som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta De människor som ger mig negativ energi vill jag inte ha nära mig. Försöker hålla de på avstånd. Men jag vet att det inte går. Så jag får försöka göra det bästa av det och inte låta de påverka mig alltför mycket. Det jobbigaste i allt detta är att jag vet att detta gör andra människor ont. Det är det sista jag vill.
En vacker dag kanske det blir bättre eller rent av bra. Den som lever får se..
 
Den här helgen har det verkligen rådit brist på sömn. I fredags lade jag mig rätt tidigt då jag var trött, men låg vaken till sex på morgonen och gick upp vid tio. Det kan ju tyckas att jag borde somnat tidigt igår, men icke. Jag gick och lade mig kvart över tre och upp tidigt. 
Natten som varit min bästa tid på dygnet ha nu blivit min värsta. Det blir inte bättre av att jag varit själv i helgen. Men idag kommer äntligen mina älskade hem.
 
Varje stund du ältar det förflutna
är en stund du stjäl
från din framtid.
 

 
Kram på er vänner ♥
 
 
 
Känslor