Ny vecka

Måndag igen och jag är ensam hemma. Barnen är i skolan och Dan på jobbet.
Jag ska strax göra mig klar för att åka till jobbet och lämna jultidningarna. Sen tar jag en sväng förbi Itrim i Spånga för att handla lite. Sen hem och fixa lite innan jag ska till Itrim på Sveavägen för en hälsouppföljning och vägning. Inatt ska jag jobba ett extrapass. Trivs super bra på jobbet. Hoppas att jag får fortsätta när mitt vik är slut.
 
Igår medan Samuel och Affe dansade var jag och Anneli i Jakan och fikade och pratade. Längesen vi sågs så det var trevligt.
Igår köpte vi biljetter till Stiftelsen. De är så sjukt bra. 21/11 spelar de på Annexet. Något att se fram emot.
Jag och Dan funderar på att åka till Göteborg en helg snart för att bara vara och handla lite julklappar. Det ser jag också fram emot. Ett tag sen vi hittade på något bara vi.
 
Idag känner jag mig bättre än vad jag gjorde igår. Har sovit helt ok inatt också. Tänkte lägga mig och vila en stund när jag kommer hem.
 
Gjorde en kladdkaka igår och den blev sjukt god :)
Nu ska jag ta tag i dagen så jag hinner med allt jag ska göra.
 
 
Helt fantastiska låtar gör denna grupp!
Kramar ♥
Musik - Vardag

Sista dagen på veckan

Söndag idag och det är dagen då det är aktiviteter för barnen. Jag ska köra Samuel till dansen sen. Hoppas på att Elias får åka med sin kusin till judon.
 
Jag känner mig inte på topp precis. Men det är väl bara att gilla läget. Saknar den där bästa vännen jag hade när jag var yngre. Henne som jag kunde prata med om allting, hon som inte ifrågasatte, inte dömde utan bara lyssnade. Känner mig ensam med mina tankar..
Saknar min familj, min mamma, min bror. Egentligen är det inte långt att åka dit, men ändå känns det så långt..
Försöker att vara omgiven av människor som ger mig positiv energi. De få som faktiskt betyder något för mig. De människor som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta De människor som ger mig negativ energi vill jag inte ha nära mig. Försöker hålla de på avstånd. Men jag vet att det inte går. Så jag får försöka göra det bästa av det och inte låta de påverka mig alltför mycket. Det jobbigaste i allt detta är att jag vet att detta gör andra människor ont. Det är det sista jag vill.
En vacker dag kanske det blir bättre eller rent av bra. Den som lever får se..
 
Den här helgen har det verkligen rådit brist på sömn. I fredags lade jag mig rätt tidigt då jag var trött, men låg vaken till sex på morgonen och gick upp vid tio. Det kan ju tyckas att jag borde somnat tidigt igår, men icke. Jag gick och lade mig kvart över tre och upp tidigt. 
Natten som varit min bästa tid på dygnet ha nu blivit min värsta. Det blir inte bättre av att jag varit själv i helgen. Men idag kommer äntligen mina älskade hem.
 
Varje stund du ältar det förflutna
är en stund du stjäl
från din framtid.
 

 
Kram på er vänner ♥
 
 
 

Fredag, fin vinst & bilder

Fredagen är här, bästa dagen på veckan. Dock ska jag jobba hela helgen, men natt. Så jag får umgås med familjen på dagarna iallafall :)
Efter jag lämnat Wilmer i skolan imorse så åkte jag in till söder för att hämta ut mitt e-tjänstekort. Jag tänkte först åka kommunalt, men valde att ta bilen och även denna gång gick det bra. Det är inte så himla svårt egentligen. Skönt att kunna åka vart jag vill när jag vill :)
 
När jag kom hem hade jag fått ett mail från Annika Duckmark om att jag hade vunnit ett par pyjamas shorts. Super fina är dem och jag blev väldigt glad :)
 
Efter den här helgen är jag ledig i flera dagar och det ska bli så skönt. Ska hoppa in och jobba ett extra nattpass, men det är bara roligt.
Igår pratade jag med studievägledaren om att börja plugga upp några ämnen. Det roliga är att i denna kommun kan man inte läsa på distans och på dagarna sover jag. Men jag ska prova att göra en ansökan så jag kan få läsa i en annan kommun. Jag hoppas det fungerar så jag kan söka in till högskolan nästa höst.
 
Några bilder från den senaste tiden.
Elias & jag Brunnaskolansdag
Lukas, Elias, Isac & Wilmer Brunnaskolansdag
Wilmer på Dani M i Köping
Isac, Ellen, Wilmer på tivoli Köping
Samuel ♥
 
 
 
 Ska ta tag i dagen här och sen försöka sova lite innan det är dags för första natten av tre denna helg.
Ha en fin fredag mina vänner ♥