Blev inte som jag tänkt mig...

Sitter på jobbet och är sjukt trött. Dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Var först iväg till jobbet och lämnade jultidningarna. Sen skulle jag åka och tanka innan jag åkte mot Spånga. Eftersom jag inte kom ihåg koden till tankkortet var jag tvungen att åka hem innan jag tankade. Åkte sedan mot Spånga. Sen hem en snabbis innan jag skulle vidare mot Sveavägen och itrim. Åkte hemifrån redan halv tre så jag skulle hinna in till 16. Det var kö och jag hade hunnit om jag inte hade åkt fel. Det är lite typiskt mig. Hamnade vid Lindhagen och åkte hur långt som helst för att komma till Vällingby och sen upp på motorvägen in mot stan igen. Denna gång åkte jag rätt, men hann inte fram pga kö. Fick komma klockan 18 istället till itrim. Innan mitt möte satte jag mig på Oden bageri och drack te. Tycker inte om att sitta själv på ett cafe, men gott var det. Hälsouppföljningen gick bra och vi sänkte min målvikt lite. Så nu är det 3 kg kvar till målet :) Känns fantastiskt härligt :) Så skulle jag ta mig hem och det är ju inga problem om det inte vore för att jag såg något som rörde sig i bilen på passagerarsidan. Tittade en gång till och såg värsta stora spindeln krypa där. Jag fick panik och blev alldeles skakig. Ett under att jag inte krockade med tanke på hur jag vinglade på vägen. Tog väskan och kastade den på spindeln och hoppades på att den var död. Tack vare spindeln så åkte jag fel igen! Blev samma sväng förbi Lindhagen och värsta omvägen hem. Stannade efter vägen för att kontrollera att spindeln var död och jag hittade den mosad. Då först kunde jag fortsätta köra hem. Kom hem åtta och bara hämtade mina saker för att sen åka direkt till jobbet. Hann inte vila och inte äta middag. Nu är jag både trött och hungrig. Kommer somna så fort jag kommer hem senare idag. Efter den här natten är jag ledig en natt innan jag ska jobba mellan onsdag-fredag. På återseende vänner

Ny vecka

Måndag igen och jag är ensam hemma. Barnen är i skolan och Dan på jobbet.
Jag ska strax göra mig klar för att åka till jobbet och lämna jultidningarna. Sen tar jag en sväng förbi Itrim i Spånga för att handla lite. Sen hem och fixa lite innan jag ska till Itrim på Sveavägen för en hälsouppföljning och vägning. Inatt ska jag jobba ett extrapass. Trivs super bra på jobbet. Hoppas att jag får fortsätta när mitt vik är slut.
 
Igår medan Samuel och Affe dansade var jag och Anneli i Jakan och fikade och pratade. Längesen vi sågs så det var trevligt.
Igår köpte vi biljetter till Stiftelsen. De är så sjukt bra. 21/11 spelar de på Annexet. Något att se fram emot.
Jag och Dan funderar på att åka till Göteborg en helg snart för att bara vara och handla lite julklappar. Det ser jag också fram emot. Ett tag sen vi hittade på något bara vi.
 
Idag känner jag mig bättre än vad jag gjorde igår. Har sovit helt ok inatt också. Tänkte lägga mig och vila en stund när jag kommer hem.
 
Böckerna jag köpte av Elias
Gjorde en kladdkaka igår och den blev sjukt god :)
Nu ska jag ta tag i dagen så jag hinner med allt jag ska göra.
 
 
Helt fantastiska låtar gör denna grupp!
Kramar ♥
Musik - Vardag

Sista dagen på veckan

Söndag idag och det är dagen då det är aktiviteter för barnen. Jag ska köra Samuel till dansen sen. Hoppas på att Elias får åka med sin kusin till judon.
 
Jag känner mig inte på topp precis. Men det är väl bara att gilla läget. Saknar den där bästa vännen jag hade när jag var yngre. Henne som jag kunde prata med om allting, hon som inte ifrågasatte, inte dömde utan bara lyssnade. Känner mig ensam med mina tankar..
Saknar min familj, min mamma, min bror. Egentligen är det inte långt att åka dit, men ändå känns det så långt..
Försöker att vara omgiven av människor som ger mig positiv energi. De få som faktiskt betyder något för mig. De människor som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta De människor som ger mig negativ energi vill jag inte ha nära mig. Försöker hålla de på avstånd. Men jag vet att det inte går. Så jag får försöka göra det bästa av det och inte låta de påverka mig alltför mycket. Det jobbigaste i allt detta är att jag vet att detta gör andra människor ont. Det är det sista jag vill.
En vacker dag kanske det blir bättre eller rent av bra. Den som lever får se..
 
Den här helgen har det verkligen rådit brist på sömn. I fredags lade jag mig rätt tidigt då jag var trött, men låg vaken till sex på morgonen och gick upp vid tio. Det kan ju tyckas att jag borde somnat tidigt igår, men icke. Jag gick och lade mig kvart över tre och upp tidigt. 
Natten som varit min bästa tid på dygnet ha nu blivit min värsta. Det blir inte bättre av att jag varit själv i helgen. Men idag kommer äntligen mina älskade hem.
 
Varje stund du ältar det förflutna
är en stund du stjäl
från din framtid.
 

 
Kram på er vänner ♥