Fredag, fin vinst & bilder

Fredagen är här, bästa dagen på veckan. Dock ska jag jobba hela helgen, men natt. Så jag får umgås med familjen på dagarna iallafall :)
Efter jag lämnat Wilmer i skolan imorse så åkte jag in till söder för att hämta ut mitt e-tjänstekort. Jag tänkte först åka kommunalt, men valde att ta bilen och även denna gång gick det bra. Det är inte så himla svårt egentligen. Skönt att kunna åka vart jag vill när jag vill :)
 
När jag kom hem hade jag fått ett mail från Annika Duckmark om att jag hade vunnit ett par pyjamas shorts. Super fina är dem och jag blev väldigt glad :)
 
Efter den här helgen är jag ledig i flera dagar och det ska bli så skönt. Ska hoppa in och jobba ett extra nattpass, men det är bara roligt.
Igår pratade jag med studievägledaren om att börja plugga upp några ämnen. Det roliga är att i denna kommun kan man inte läsa på distans och på dagarna sover jag. Men jag ska prova att göra en ansökan så jag kan få läsa i en annan kommun. Jag hoppas det fungerar så jag kan söka in till högskolan nästa höst.
 
                                                              Några bilder från den senaste tiden.
Elias & jag Brunnaskolansdag
 
Lukas, Elias, Isac & Wilmer Brunnaskolansdag
 
Wilmer på Dani M i Köping
Isac, Ellen, Wilmer på tivoli Köping
 
Samuel ♥
 
 
 
 Ska ta tag i dagen här och sen försöka sova lite innan det är dags för första natten av tre denna helg.
Ha en fin fredag mina vänner ♥
Dani M - Isac - Kusiner - Samuel - Tivoli - Vänner - Wilmer - elias
Emelie Babunovic

Finisar!! Kul med vinst, mysigt med tivoli och modigt av Samuel att ta hål i örat!

Konstigt att det inte går att läsa distans?

KRAM