Här kommer en liten uppdatering

Nu var det ett tag sen jag skrev något här, så det är väl dags för en uppdatering.
För några veckor sen var vi med Dennis och Anneli i Göteborg och tittade på Rock of ages. Vilken musikal!! Helt fantastiskt. Skulle lätt kunna se den igen.
Vi åt middag inne på Rondo och maten var helt fantastiskt god. Jag föredrog förrätten framför varmrätten då skaldjur är något jag älskar.

Innan vi for in till Rondo så var vi ute och tittade i affärer och vädret var på topp. Vi handlade med oss en varsin räkmacka och jag köpte en cider så satte vi oss på gräset och åt. Härligt :)
 
På fredag kvällen så tog vi en sväng till bion och tittade på film. Vi bestämde oss för att titta på Tommy, tyckte den lät helt ok. Men vilket skit! Jag har nog aldrig sett en sämre film. Nästan så jag ville ha pengarna tillbaka och framför allt tiden som jag spenderade där.
En härlig helg i Göteborg blev det i alla fall.
Nu är det Flashdance som jag vill se!
 
Vi har även fått nya fönster och det blev riktigt bra. Jag är så nöjd! Nu ska de bara tvättas och hängas upp gardiner. Pricken över i:et blir när alla blommor äntligen kan få stå i fönstren. Tänkte ta tag i det nu när min långledighet kommer :) Inte så många timmar kvar på passet nu.
 
Isac har även haft fotbollscup och jag stod där och hejade hela dagen. Efter lunch kom även Dan, Samuel och Wilmer ner och hejade. Alla killarna var så duktiga. Isac gjorde ett mål och sen var han målvakt och det klarade han bra. Det är målvakt han vill vara. De kom till semifinal där de mötte Hammarby och det slutade med straffar. 1-0 till Hammarby blev det. Men de ska vara stolta över sin insats. Nu väntar vi på att St:erikscupen ska börja och då är det match varje helg som gäller.
Nu kommer även Wilmers matcher igång så vi vet var vi ska göra på helgerna framöver :)
Såhär såg det ut mot Hammarby.
 
Jag var även med Dan, Samuel, Isac & Wilmer på AIKs hemmapremiär. Det tändes bengaler så brandlarmet gick och alla vi som var där beordrades att gå ut. Vi stod kvar och efter en stund fick alla komma in igen. Tråkigt med allt som händer på matcherna numera. Det hela slutade med en förlust i alla fall.

Vi har nu påbörjat en stegtävling på jobbet och jag känner inte att jag har gett mitt allt till den då jag har legat sjuk, men jag kommer igen nu. Jag har i alla fall gått 6 mil nu. Så det är bara att kämpa på. Tur att man får omvandla träning och städning till steg :)
 
På återseende mina vänner ♥
                                                                                 Vardag - Vänner - fotboll - rock of ages