Bakken & Pannkaksladan

Vi åkte över till Danmark en dag och gick runt på Bakken. När vi kommit över bron så stannde vi längst fram vid ett rödlyse och det kommer ut tre killar på gatan och börjar jonglera. Jag tänkte ta upp kameran men gjorde inte det..kändes dumt på något vis. När de var klara skulle de såklart ha pengar för det. Men vi åkte vidare när det äntligen blev grönt. Kändes som det var rött hur länge som helst.
Väl framme vid Bakken så hade vi det hur bra som helst. Barnen åkte karuseller hela dagen, kvällen fram till halv tolv då vi började att åka hemåt.
 
Elias & Isac gillade Spökslottet.
 
 
Jag behöver inte säga vem som är oberörd och vem som inte är det ♥
 
 
 
 
 
Samuel skulle ha åkt med Wilmer men hamnade ensam i en vagn. Inte alls pinsamt då karusellkillen stannade tåget för en vinke vinke paus :) Själv tyckte jag att det var skoj.
 
5D bio. Wilmer älskade det.
 
Inte alls min favorit. Var tårögd när jag kom ut blundandes. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla var nöjda med besöket på Bakken. Men Liseberg är killarnas favorit. Tycker själv att Liseberg är så mycket roligare. Får bli en tur dit nästa sommar.
 
Vi åkte till Pannkaksladan som ligger i Höganäs en dag och åt lite lunch. Tyckte det var väldigt dyrt för oss alla sex att äta där. Visst man fick äta hur mycket man ville, men hur många pannkakor äter man?? Jag åt två helt vanliga pannkisar med sylt, grädde och några godisar vid sidan om.
Men en upplevelse iallafall och det låg väldigt fint i en 100-årig lada.
Vi gick längs hagarna och tittade på djuren. Det fanns bl.a alpacka, får, hästar, åsna.
 
 
Syskonkärlek ♥
 
 
 
Hoppa i hoppborgen kunde man göra :)
 
Av detta åt han ingenting. Han åt bara vanliga pannkisar han också.
 
 
 
 
 
Hästen fick lite gräs av Wilmer :)
 
 
 
En tripp till Ullared medan Isac & Dan var på fotboll i Falkenberg. Bästa killarna att gå och handla med. Inget tjat eller bråk.
 
Kram Victoria
 
 
 
Bakken - Danmark - Isac - Pannkaksladan - Samuel - Semester - Sommar - Syskon - Wilmer - elias - ullared