Kronwall Stars

Nu har jag precis spenderat 70 minuter framför datorn med Wilmer. Vi har tittat på The Fooos konsert som de hade på Skansen igår. De och One Direction är hans idoler.
Tänkte starxt ta tag i huset och få lite ordning.
 
Häromdagen så var jag, Dan, Samuel, Isac och Wilmer till Järfälla för att titta på Kronwall Stars. Framförallt så är Samuel och Wilmer väldigt hockey intresserade. Wilmer och Isac ska börja spela i Järfälla i september och det ser de fram emot. Själv ser jag inte fram emot att sitta i en iskall ishall och frysa. Men vad gör man inte för de bästa man har. Wilmer han har redan sin proffskarriär klar. Härligt med drömmar :)
 
Kronwall hade med sig några spelare från NHL för autografskrivning och fotografering och senare på kvällen var det match mellan Järfälla och NHL spelarna. Killarna var nöjda med sina autografer och det är ju huvudsaken medan jag inte alls var imponerad av dem. Tycker de var ointresserade och diviga. Inte alla, men de flesta. Kan tycka att de iallafall kunde säga hej. De är ju många barns idoler. Vissa sa hej men långt ifrån alla.
 
Monstret tror jag att detta är..
 

 
Samulsson
 

 
Hagelin
 

 
Kronwall
 
Det var kul att se dem spela och de var himla bra. Speciellt skoj var det när de spelade med 06-07:orna. Vilken upplevelse för de små. Såklart blev jag tårögd när en liten kille gjorde mål. Hur ska det då bli när Wilmer eller Isac gör sitt första mål :)
 
En väldigt regnig dag fick jag uppleva med Sara när vi var inne i stan för ett tag sen. Inte riktigt vad vi hade tänkt oss.
Kändes som en sen höstkväll fast klockan bara var runt 14.
Mycket vatten blev det på kort tid.
Lite mat på det i form av lax/spenatpaj.
 
Desto finare var det på barnens farmor och farfars landställe.
 

 

Ska ta tag i huset nu och sen åka iväg och veckohandla.
 
Kram Victoria
 
 

 

 
 
 
 
Kronwall Stars - Landet - Sommar - Stockholm - hockey