Uppdatering

Det var ett tag sen jag skrev nu. Men av olika anledningar har jag valt att låta bli att skriva. Vissa saker vill jag hålla för mig själv.
Jag sover fortfarande skit dåligt och såg idag att läkaren skrivit ut fel dos på sömntabletterna. Det kryper i benen på kvällarna och ångesten kommer krypande när det är dags att försöka sova. Huvudet värker hela tiden och blicken blir bara sämre och sämre. Är bara skit med mig just nu..
Men hur som helst har jag intalat mig själv under en period nu att jag mår toppen, men nu börjar kroppen på olika sätt att säga ifrån. Mår psykiskt inte alls bra. Men jag är expert på att hålla allt inom mig. Varför belasta andra med mina känslor och tankar.
Dagarna går och går och jag bara finns där och flyter med. Gör inget vettigt alls är bara grinig mest hela tiden. Ibland får jag för mig att alla skulle få det så mycket bättre utan mig.
Jag vet vad jag borde göra men ska jag göra det nu eller ska jag vänta. Tiden får väl visa hur det blir antar jag. Jag hoppas att detta ska vända och att jag får må bra igen innan det går så långt.
Slut på gnället nu!
 
Sportlov för killarna nu och de ska alla vara hemma hela veckan. Jag jobbar inatt och imorgon och sen är jag ledig från onsdag till fredagkväll. På torsdag ska jag med Samuel till skolan för att ha samtal. Han var inte så pigg på att gå till skolan på sportlovet, men det är ju snabbt gjort. Sen tror jag att jag ska åka till Mulle Meck parken med Isac och Wilmer. Skönt att komma ut lite istället för att bara sitta inne och stirra.
Elias åkte till sin farmor idag och ska vara där några dagar tillsammans med sin kusin Liam. Vi får se när han vill åka hem igen.
 
I lördags hade vi kalas för Samuel som fyller 14 på onsdag. Det var barnens farmor, farfar, kusiner och vänner som var hemma på fika.
Senare på kvällen kom Jonas över med smörgåstårta och sen tittade vi alla på melodifestivalen. Samuel var nöjd med dagen och det var huvudsaken.
 
I söndags åkte jag och killarna till Köping till min bror med familj, där skulle vi träffa våran syster. Det var väldigt skoj. Nu hoppas jag att det inte tar lika lång tid innan vi ses igen.
 
Inga bilder blir det denna gång då det krånglar med överföringen. Det får bli i nästa inlägg.
Hoppas ni sover gott mina vänner ♥
 
 
 
Känslor - Tankar

Lördag och dags för mello och jag JOBBAR!

I onsdags var jag på gymmet och hade en individuell instruktion på gymmet. Det var grymt jobbigt och min instruktör Jens var himla bra. Nio övningar ska jag göra och det med min kroppsvikt. Inga maskiner alltså. Maskiner kan jag också köra givetvis men mina specifika övningar ska jag göra varje gång i gymmet. Det kommer bli bra och jag kommer definitivt att bli starkare. Efter min timma med Jens hade jag och Anneli bokat in oss en timma med kelllebells och det var också med Jens. 
 
 
Dessa två timmar resulterade i en träningsvärk from hell! Nu har det gått tre dagar och jag kan fortfarande knappt gå upp och ner i trappan! Men det är väl så det ska vara. Nu blir det gymmet och ett pass på måndag tänkte jag då jag jobbar hela helgen. Hinner inte iväg just denna helg. Efter helgen är jag ledig i åtta dagar och då kan jag träna lite mer.
 
I lördags var jag och killarna hos Dennis och Anneli och åt middag och tittade på mellon. Jag som hade sett fram emot melodifestivalen hur länge som helst blev sjukt besviken! 
Yohio var klart bäst. Annars tyckte jag inte att någon var bra. Hade höga förväntningar på Sylvester Schlegel. Han var ju ändå trummis i The Ark. När han tog sin första ton så ville jag byta kanal. Det lät inte alls bra. 
Tyckte nog att de flesta inte höll måttet sångmässigt. 
Ellens låt tror jag kan bli bättre ju mer man lyssnar på den.
Jag hoppas att nästa veckas låtar är bättre. Synd att jag jobbar då jag hade velat se Jem. Får kolla lite på datan då och då när tid finnes. 
Jag är iaf ledig när Samuels danslärare ska dansa bakom Ace Wilder. Det ska bli skoj att se. 
När vi skulle åka hem så valde Elias att sova kvar där. Vi andra åkte hem och jag låg vaken hur länge som helst. Har kommit in i min svacka igen gällande sömnen. Det är likadant när jag jobbat natt och ska sova på dagen. Vaknar efter 2 timmar och sen när jag väl somnar om så sover jag väldigt dåligt. Så just nu är jag ständigt trött. Men hoppas på att det ska bli bättre snart. Jag har så svårt att sova när jag är ensam hemma med barnen. Just nu går jag och Dan bara om varandra hemma. När han kommer hem från jobbet så är vi hemma några timmar tillsammans innan jag åker till jobbet. De dagar jag är ledig åker han iväg i jobbet. Men snart blir det bättre. 
 
Idag är det lördag igen och dags för melodifestivalen och jag jobbar. Hur ska jag klara mig från att inte titta på mellon! Får väl ta och titta på svtplay efter jag gjort mina kvällskontroller..om tid finnes förstås. Det vet man ju aldrig. Annars får jag titta när jag kommer hem. Nu gäller det att jag håller mig borta från sociala medier ikväll och det lär bli svårt :) Vill ju inte veta vilka som går vidare inna jag sett programmet. Fast jag har väl mina aningar om vilka som går vidare.
 
Igår åkte jag med Elias till mamma och Micke, han ska sova där till imorgon. Ha vill vara ifrån sina syskon lite. Nästa helg ska han åka med Dan till landet, det ser han fram emot.
Imorgon när jag vaknar åker jag, Wilmer och Isac och hämtar Elias och samtidigt så blir Wilmer firad då han har fyllt år.
 
Dags att göra sig iordning kanske och åka och handla lite innan jobbet. Samuel ska med till affären och handla nudlar. Rolig lördagsmat :)
Ha en fortsatt fin lördag vänner ♥
 
Vänner - melodifestivalen - träning