Uppdatering

Det var ett tag sen jag skrev nu. Men av olika anledningar har jag valt att låta bli att skriva. Vissa saker vill jag hålla för mig själv.
Jag sover fortfarande skit dåligt och såg idag att läkaren skrivit ut fel dos på sömntabletterna. Det kryper i benen på kvällarna och ångesten kommer krypande när det är dags att försöka sova. Huvudet värker hela tiden och blicken blir bara sämre och sämre. Är bara skit med mig just nu..
Men hur som helst har jag intalat mig själv under en period nu att jag mår toppen, men nu börjar kroppen på olika sätt att säga ifrån. Mår psykiskt inte alls bra. Men jag är expert på att hålla allt inom mig. Varför belasta andra med mina känslor och tankar.
Dagarna går och går och jag bara finns där och flyter med. Gör inget vettigt alls är bara grinig mest hela tiden. Ibland får jag för mig att alla skulle få det så mycket bättre utan mig.
Jag vet vad jag borde göra men ska jag göra det nu eller ska jag vänta. Tiden får väl visa hur det blir antar jag. Jag hoppas att detta ska vända och att jag får må bra igen innan det går så långt.
Slut på gnället nu!
 
Sportlov för killarna nu och de ska alla vara hemma hela veckan. Jag jobbar inatt och imorgon och sen är jag ledig från onsdag till fredagkväll. På torsdag ska jag med Samuel till skolan för att ha samtal. Han var inte så pigg på att gå till skolan på sportlovet, men det är ju snabbt gjort. Sen tror jag att jag ska åka till Mulle Meck parken med Isac och Wilmer. Skönt att komma ut lite istället för att bara sitta inne och stirra.
Elias åkte till sin farmor idag och ska vara där några dagar tillsammans med sin kusin Liam. Vi får se när han vill åka hem igen.
 
I lördags hade vi kalas för Samuel som fyller 14 på onsdag. Det var barnens farmor, farfar, kusiner och vänner som var hemma på fika.
Senare på kvällen kom Jonas över med smörgåstårta och sen tittade vi alla på melodifestivalen. Samuel var nöjd med dagen och det var huvudsaken.
 
I söndags åkte jag och killarna till Köping till min bror med familj, där skulle vi träffa våran syster. Det var väldigt skoj. Nu hoppas jag att det inte tar lika lång tid innan vi ses igen.
 
Inga bilder blir det denna gång då det krånglar med överföringen. Det får bli i nästa inlägg.
Hoppas ni sover gott mina vänner ♥
 
 
 
Känslor - Tankar