Lördag och dags för mello och jag JOBBAR!

I onsdags var jag på gymmet och hade en individuell instruktion på gymmet. Det var grymt jobbigt och min instruktör Jens var himla bra. Nio övningar ska jag göra och det med min kroppsvikt. Inga maskiner alltså. Maskiner kan jag också köra givetvis men mina specifika övningar ska jag göra varje gång i gymmet. Det kommer bli bra och jag kommer definitivt att bli starkare. Efter min timma med Jens hade jag och Anneli bokat in oss en timma med kelllebells och det var också med Jens. 
 
 
Dessa två timmar resulterade i en träningsvärk from hell! Nu har det gått tre dagar och jag kan fortfarande knappt gå upp och ner i trappan! Men det är väl så det ska vara. Nu blir det gymmet och ett pass på måndag tänkte jag då jag jobbar hela helgen. Hinner inte iväg just denna helg. Efter helgen är jag ledig i åtta dagar och då kan jag träna lite mer.
 
I lördags var jag och killarna hos Dennis och Anneli och åt middag och tittade på mellon. Jag som hade sett fram emot melodifestivalen hur länge som helst blev sjukt besviken! 
Yohio var klart bäst. Annars tyckte jag inte att någon var bra. Hade höga förväntningar på Sylvester Schlegel. Han var ju ändå trummis i The Ark. När han tog sin första ton så ville jag byta kanal. Det lät inte alls bra. 
Tyckte nog att de flesta inte höll måttet sångmässigt. 
Ellens låt tror jag kan bli bättre ju mer man lyssnar på den.
Jag hoppas att nästa veckas låtar är bättre. Synd att jag jobbar då jag hade velat se Jem. Får kolla lite på datan då och då när tid finnes. 
Jag är iaf ledig när Samuels danslärare ska dansa bakom Ace Wilder. Det ska bli skoj att se. 
När vi skulle åka hem så valde Elias att sova kvar där. Vi andra åkte hem och jag låg vaken hur länge som helst. Har kommit in i min svacka igen gällande sömnen. Det är likadant när jag jobbat natt och ska sova på dagen. Vaknar efter 2 timmar och sen när jag väl somnar om så sover jag väldigt dåligt. Så just nu är jag ständigt trött. Men hoppas på att det ska bli bättre snart. Jag har så svårt att sova när jag är ensam hemma med barnen. Just nu går jag och Dan bara om varandra hemma. När han kommer hem från jobbet så är vi hemma några timmar tillsammans innan jag åker till jobbet. De dagar jag är ledig åker han iväg i jobbet. Men snart blir det bättre. 
 
Idag är det lördag igen och dags för melodifestivalen och jag jobbar. Hur ska jag klara mig från att inte titta på mellon! Får väl ta och titta på svtplay efter jag gjort mina kvällskontroller..om tid finnes förstås. Det vet man ju aldrig. Annars får jag titta när jag kommer hem. Nu gäller det att jag håller mig borta från sociala medier ikväll och det lär bli svårt :) Vill ju inte veta vilka som går vidare inna jag sett programmet. Fast jag har väl mina aningar om vilka som går vidare.
 
Igår åkte jag med Elias till mamma och Micke, han ska sova där till imorgon. Ha vill vara ifrån sina syskon lite. Nästa helg ska han åka med Dan till landet, det ser han fram emot.
Imorgon när jag vaknar åker jag, Wilmer och Isac och hämtar Elias och samtidigt så blir Wilmer firad då han har fyllt år.
 
Dags att göra sig iordning kanske och åka och handla lite innan jobbet. Samuel ska med till affären och handla nudlar. Rolig lördagsmat :)
Ha en fortsatt fin lördag vänner ♥
 
Vänner - melodifestivalen - träning