Fredag och helgen är snart här :)

Fredag idag :) Har några timmar kvar på jobbet innan jag tar helg. Det blir en helg full av mys med mina killar. Tyvärr är inte Dan hemma. Han åker iväg när jag kommer hem. Han ska jobba på en mässa hela helgen. Så jag och barnen får roa oss själva.
Ikväll blir det Fångarna på fortet och innan dess har jag lovat Elias att åka till game stop där han ska handla en till kontroll till ps4 och även fifa 14. 
På lördag får vi lite besök av mamma, Micke och ev av min bror med familj. Det blir lite mer firande av Wilmer. 
Sen på kvällen är det äntligen dags för mello :) Som jag har väntat. Älskar verkligen melodifestivalen! Vi ska se den tillsammans med Dennis och Anneli och deras barn. Det ska bli mycket trevligt. 
Hur ska det gå nästa helg när det är mello undrar jag. Då jobbar jag! Får sitta och titta lite på nätet :) Fast det är ju inte alls samma sak som att se det direkt. 
På söndag är det dags för träningar för killarna. Fotboll för Isac och dans för Samuel. Så vi har att göra i helgen :)
 
Elias har iallafall något att göra då hans ps4 kom häromdagen. Som han väntat. Så nu håller han mest till i sitt rum på kvällarna. Det får vara så nu i några dagar då han väntat så länge på denna. Men sen återgår rutinerna och reglerna som säger att det spelas på helgen. De har så mycket annat att göra på vardagarna ändå. 
 
Träningen går rätt bra fortfarande. Vaknade igår med halsont igen så jag vågade inte träna. Men nu känns det bättre så jag tänkte ta ett pass på gymmet idag efter jag vaknat. Så skönt att röra på sig. Tänkte försöka komma iväg varje dag under helgen. 
 
Har ju bytt avdelning på jobbet och jag måste säga att efter denna natt så känns det så himla bra. Nu har jag jobbat första natten med de som jag ska jobba med i fortsättningen..bara en som inte var här, men har bara hört gott om henne.. Det kommer bli bra det här och det känns skönt. 
Ska ta och göra lite nytta här tänkte jag. 
På återskrivande senare idag :)
Kram ♥
 
 
elias