AIK´s familjedag

Förra helgen var jag, Dan med Isac och Wilmer till Karlberg där AIK hade sin familjedag. Jag var med även förra året och det var lika fint väder då :)
Isac fick autografer av spelarna. Både Isac och Wilmer blev fotade med de spelarna de ville :) Isac hade sin Markkanen tröja på sig men han var inte på plats tyvärr. Isac blev besviken men jag tror nog att dagen slutade bra ändå.
Isac var på dåligt humör när vi skulle gå hem så när AIK´s Alexander Milosevic ropade Eero till Isac så svarade han inte. Han tittade lite bakåt bara för att se vem det var. Jag sa att han var på dåligt humör och då gick han fram till Isac och pratade lite. Isac fick följa med honom in i omklädningsrummet och kom ut med dessa skor som han hade fått från adidas och som han gett till Markkanen. Både Isac och Wilmer blev så glada!
En riktigt trevlig spelare som fick Isac på bra humör resten av den dagen.
Vi tackar för dessa skor Alexander Milosevic :)
 
Tack vare Kenny Pavey vågade Wilmer fota sig med alla spelare :)
 
 
 
 
 
 
 
Isac som själv är målvakt ville fota sig ensam med Patrik Carlgren
 
Sen fick Wilmer vara med :)
 
 
 
Alexander Milosevic
 
 
 
 
Det bjöds på god mat i form av kycklingspett, sallad, potatissallad.
 
Två nöjda killar ♥
 
Wilmer i nya t-shirten
 
Det blev en mysig dag med de två minsta killarna. De andra två killarna får vi aldrig med oss någonstans numera.
Fick samtal från jobbet precis och de undrade om jag kunde jobba extra inatt och jag sa självklart ja. Ska ändå gå på imorgon. Så nu är det åtta nätter kvar och sen är det semester :)
 
Ha en fin dag vänner ♥
 
 
 
 
AIK - AIK's familjedag - Isac - Wilmer - fotboll

Skolavslutning och One Direction

Ligger lite efter med uppdateringarna här.
Börjar med den bästa dagen för Wilmer :) Det var den 14/6.
Det började med skolavslutning. Jag och Dan var med Isac och Wilmer. Jag var med Isac i klassrummet. Där var det sorgligt då han slutar i trean och i höst börjar han i en ny skola.
Wilmer har gjort sitt första år i förskoleklass och när han börjar i ettan så får han Isacs lärare. Jag är så glad över det, hon är toppen :) Att Wilmers kusin hamnar i en annan klass gör mig också glad!
På väg till skolan med de minsta killarna
 
Wilmers klass på väg till sina platser
 
Alla treor sjunger en egen sång om Brunnaskolan :)
 
Isac med Gunilla och Annika
 
Fick en fin tavla och en hund med en lyckopeng i :)
 
Gunilla som Wilmer kommer få och han får även Annika på fritids, de bästa!
 
 
Mycket kramande blev det.
 
 
Våran kille som slutat trean!
 
Fina Wilmer som slutat förskoleklass :)
 
Fint skrivet av Gunilla!
 
Här blev jag såklart tårögd. Kompisarna som tycker detta om Isac ♥
 
Vi hann även med att vara hos Elias. Här delas betyget ut.
 
Elias
 
Samuel
 
Wilmer
 
Isac var inte så upplagd över att äta mat.
 
 
Han var piggare på desserten :)
 
 
 
 
Mycket god dessert, men hade kunnat vara utan den!
 
På Samuels avslutning hann vi inte vara med. Han ville inte ha oss där heller :) Tänk att våra killar till hösten börjar i ettan, fyran, sjuan och åttan! Vart tar åren vägen!
I klassrummet hos Elias blev jag också tårögd då tjejerna visade en film om hur mycket de älskar killarna. Det var ett bildspel med bilder. Även Wilmer dök upp på en bild :) Fint gjort av de fina tjejerna.
Vi var på Jensens på Sveavägen och åt lunch efter skolavslutningen. Det har vi gjort de senaste åren. Mysigt att äta hela familjen tillsammans.
Efter lunchen så körde Dan mig och Wilmer till Friends Arena där en konsert med One Direction väntade. Wilmer hade sett fram emot detta så länge :)
Här handlades det saker :)
 
I väntan på vänner och konserten
 
 
One Direction
 
Sista låten och Wilmer började bli trött.
 
Fin muggar handlades :)
 
Harry är den självklara favoriten.
 
Wilmer var så nöjd med kvällen trots att de kom upp på scen 45 minuter försent. Själv tyckte jag att förbandet var riktigt bra. Tror de hette 5 Seconds of summer.
 
 
 
 
Friends Arena - Isac - One Direction - Samuel - Skolavslutning - Wilmer - elias

Måndag

Måndag och en ny vecka är här och den är späckad med saker som vanligt. Ikväll är det träning för Isac. På onsdag är det studentfirande och på torsdag ska vi hem till Dennis och Anneli och fira två av deras barn som fyllt år. Fredag är det dags för skolavslutning för killarnaoch efter det ska vi in till sta och äta mat. Senare på kvällen åker jag och Wilmer till friends arena och tittar på One Direction. På lördag är det dags för match igen för Isac och det är sista innan sommaren. På söndag är det aiks familjedag som vi ska in på med Isac och Wilmer. Ska väl också försöka jobba i helgen :) Jag har precis kört ner Elias till Lillsjön där han ska vara till halv två ungefär. Själv ska jag åka och handla lite och sen vila. I natt är det dags för jobb igen.
 
Igår var jag med Isac och Wilmer till IP där de spelade fotboll. De skulle kunna vara där hur länge som helst då de älskar att spela fotboll.
 
 
 
 
Både Isac och Wilmer vill börja spela hockey och Wilmer är nu anmäld till hockeyskolan i Järfälla i september. Isac ska troligen börjai Bålsta då han har kompisar som spelar där.
Dags att ta tag i dagen så jag hinner vila lite innna alla kommer hem.
 
Kram ♥
 
 
 
Isac - Kungsängens IP - Wilmer