Måndag

Måndag och en ny vecka är här och den är späckad med saker som vanligt. Ikväll är det träning för Isac. På onsdag är det studentfirande och på torsdag ska vi hem till Dennis och Anneli och fira två av deras barn som fyllt år. Fredag är det dags för skolavslutning för killarnaoch efter det ska vi in till sta och äta mat. Senare på kvällen åker jag och Wilmer till friends arena och tittar på One Direction. På lördag är det dags för match igen för Isac och det är sista innan sommaren. På söndag är det aiks familjedag som vi ska in på med Isac och Wilmer. Ska väl också försöka jobba i helgen :) Jag har precis kört ner Elias till Lillsjön där han ska vara till halv två ungefär. Själv ska jag åka och handla lite och sen vila. I natt är det dags för jobb igen.
 
Igår var jag med Isac och Wilmer till IP där de spelade fotboll. De skulle kunna vara där hur länge som helst då de älskar att spela fotboll.
 
 
 
 
Både Isac och Wilmer vill börja spela hockey och Wilmer är nu anmäld till hockeyskolan i Järfälla i september. Isac ska troligen börjai Bålsta då han har kompisar som spelar där.
Dags att ta tag i dagen så jag hinner vila lite innna alla kommer hem.
 
Kram ♥
 
 
 
Isac - Kungsängens IP - Wilmer