Helg

Innan jag for till jobbet igår så grillade vi hela familjen. Samuel och Elias kompis Hugo åt middag hos oss och tittade på AIK-Rögle.
Isac var iväg på kalas efter middag hos en klasskamrat.
 
Idag har Isac ännu en träningsmatch och denna gång borta mot Sollentuna. Det är många killar i laget som vill spela så de har delat upp dem i två grupper. Ena gruppen har match idag och den andra på söndag. Jag hoppas de vinner. Jag kan inte åka med då jag måste sova. Får följa med på nästa match.
 
I torsdags var jag med Wilmer till skolsköterskan för en kontroll. Han vägdes, mättes, kollade synen och hörseln. Hon ställde även ett gäng frågor till honom. Sköterskan var tvungen att mäta Wilmer två gånger eftersom hon trodde hon mätt fel. Han är 1,32 och det är vad en normallång 9-åring är. Wilmer är bara 7. Han kommer likt Samuel att bli strax över 1,90 när han vuxit klart.
Synen var toppen och hörseln var bra på ena örat. På höger öra så hörde han inte den näst ljusaste tonen. Han ska tillbaka om en månad för att göra samma koll igen och kvarstår det då ska han in till en öronläkare.
Jag bad även sköterskan att kolla Isacs syn då han ofta har ont i huvudet och gnuggar sig i ögonen när han läser. Han kom gladeligen hem och sa att han behöver läsglasögon. Så nu ska även han få en tid hos optikern.
 
Häromdagen så vräkte snön ner och det såg ut såhär utanför vårat hus.
 
På återseende mina vänner ♥
Vinter - Vår - Wilmer - fotboll