Min duktiga sjuåring

Så var det söndag igen och med den aktiviteter för killarna. Isac har en träningsmatch idag igen. Denna  gång mot Bro. Förra veckan spelade de mot Ursvik och vann med 6-1. Hoppas på vinst även denna vecka. Dan åker med honom medan jag kör Samuel till dansen. Medan Samuel och Affe dansar så passar jag och Anneli på att köra ett step pass på friskis och svettis i Jakan. Sista passet denna vecka.
 
I helgen har jag haft bara Samuel och Wilmer hemma. De har varit ute och spelat innebandy med kompisar och spelat tv-spel. Wilmer tycker även om att spela sällskapsspel så det har vi också gjort :)
Annars har det blivit mycket städ och tvätt.
Har fortfarande en jobbig huvudvärk. Vet inte vad det beror på, men den verkar inte vilja ge mig sig.
 
Igår var det en efterlängtad premiär på teven för killarna. Som de har väntat och äntligen var det så dags för Gladiatorerna igen. Wilmer som höll på att somna redan vid 18 såg faktiskt klart hela avsnittet. Han hejade såklart på alla gladiatorerna.
Lite kladdkaka fick vi till det :)
 
Samtal hade jag i fredags med Wilmer och hans lärare. Det var mycket positiva saker hon framförde. Han hade alla rätt på mattetestet och 30 rätt av 35 på språkdelen. Han har mycket ord i sitt ordförråd och när han berättar om saker så berättar han mycket, ingående och använder sig av olika ord hela tiden. Bra gjort för en sjuåring :)
Stolta är vi såklart :)
Finaste sjuåringen ♥
 
Ska väl ta tag i lite mer tvätt innan det är dags att fixa lunch till killarna.
Kram ♥
 
Wilmer - fotboll - träning
Fnulan

Jag tittade också på Gladiatorerna, men nog inte av samma anledning som sonen...

Svar: Hahaha, inte det ;)Kram
Mitt Fina Liv