Några ord i natten..

Igår när jag vaknade så var det fullt med snö ute och det var inte det jag ville se. Vill ha vår nu. Eftersom jag jobbar inatt så kunde jag krypa ner i sängen och sova några timmar till :) Gick inte upp förrän runt lunch. Som tur är så ligger inte snön kvar speciellt länge.
 
Wilmer hade fotbollsträning som vanligt igår och medan killarna tränade så hade vi föräldrar ett möte. Det behövdes fler föräldrar som ställer upp som tränare och som tog hand om det administrativa. Det administrativa var det någon som nappade på medan att ställa upp som tränare var det inte många som nappade på. Själv vill jag inte vara tränare. Jag är ingen fotbollsmorsa jag inte. Jag tycker det vore skönt om killarna spelade i ett större lag där det finns tränare osv. Men det kanske blir bra till slut.
Wilmer var glad efter träningen, han hade gjort hattrick :) Våran duktiga kille.
 
När vi kom hem så satte vi oss allihopa och tittade på hockey, AIK-DIF. Jag såg bara första perioden innan jag var tvungen att åka till jobbet. Lika bra det eftersom att DIF förlorade. Men de andra där hemma blev glada förstås. De kommer igen, det var ju bara match ett. Det är ju ett antal matcher kvar.
 
Imorgon får vi hem våra fönster och nästa vecka blir de monterade. Det ska bli så skönt med nya vita fönster istället för de bruna fula vi har nu som dessutom är från 70-talet. Snart kan vi ha blommor i föntren igen eftersom vi nu får persienner.
Det kommer bli ännu bättre när våran nya soffa kommer som vi har beställt. Vecka 17 ska den komma. Det blev en stor soffa från mio och snart kan vi alla i familjen sitta tillsammans utan att trängas :)
 
Jag hoppas hinna med ett pass på gymmet senare idag. Svårt att få in träningspassen när jag jobbar. Vet aldrig hur länge jag sover och när jag vaknar ska barn hämtas. Imorgon är det även information i Hagnäs eftersom Isac ska börja där i höst och Elias har träning. Alltid fullt upp. Men jag tycker det är bra att killarna rör på sig flera dagar i veckan.
Isac hade träningsmatch i söndags mot Bro och den matchen slutade 3-3. Nästa söndag är det dags igen för en träningsmatch och då mot Håbro ute.
 
På återseende imorgon ♥
 
 
Djurgårdens IF - fotboll