Nu är jag tillbaka :)

Denna helg är fylld med aktiviteter för killarna. Igår hade Isacs klass disco för alla treorna och vi var med under discot och efteråt och plockade undan. Eller jag åkte redan halv åtta för att handla och sen åka vidare till jobbet.
Idag har Isac fotbollsmatch och Samuel har dansuppvisning. Första föreställningen får han klara sig utan oss. Jag måste sova och Dan ska med Isac på match. Klockan fyra sitter vi på plats och tittar när han dansar :)
Senare på kvällen tänkte vi grilla innan jag far till jobbet igen. 
På söndag har Wilmer fotbollscup i Bålsta. Jag hoppas hinna dit en stund och titta på en match. Efter det tänkte jag möta upp Anneli på friskis och svettis i Jakan. Vi tänkte gå på ett step pass. Det är bara två gånger kvar nu innan sommaren. Tycker det är ett himla roligt pass. 
 
I torsdags var Elias på Gröna Lund med klassen. Han tyckte det var skoj såklart. Tur att jag inte var med, jag hade inte klarat av att se honom uppe i Eclipse. Fattar inte att han vågade åka den! Han kom hem 22.30 och med sig hade han 2kg daim.
Glad över all choklad :)
 
Häromdagen sökte jag ett nytt jobb, ett jobb som jag verkligen vill ha. Även om chansen är liten att jag skulle få det så hoppas jag!
 
Jag har inte alls varit på topp den sista tiden och jag hoppas att det vänder snart. Har ingen större lust att träffa människor eller att hitta på saker. Bara jobbigt och trist att låtsas vara så himla glad.
Jag är så tacksam att jag har världens bästa familj. De ger mig energi och glädje varje dag ♥
Jag älskar er alla så mycket ♥ Utan er vore jag ingenting.
 
Skriver mer i morgon och lägger upp bilder från de senaste dagarna.
Ta hand om er!
Kram ♥
 
elias - fotboll