Nu är jag tillbaka :)

Denna helg är fylld med aktiviteter för killarna. Igår hade Isacs klass disco för alla treorna och vi var med under discot och efteråt och plockade undan. Eller jag åkte redan halv åtta för att handla och sen åka vidare till jobbet.
Idag har Isac fotbollsmatch och Samuel har dansuppvisning. Första föreställningen får han klara sig utan oss. Jag måste sova och Dan ska med Isac på match. Klockan fyra sitter vi på plats och tittar när han dansar :)
Senare på kvällen tänkte vi grilla innan jag far till jobbet igen. 
På söndag har Wilmer fotbollscup i Bålsta. Jag hoppas hinna dit en stund och titta på en match. Efter det tänkte jag möta upp Anneli på friskis och svettis i Jakan. Vi tänkte gå på ett step pass. Det är bara två gånger kvar nu innan sommaren. Tycker det är ett himla roligt pass. 
 
I torsdags var Elias på Gröna Lund med klassen. Han tyckte det var skoj såklart. Tur att jag inte var med, jag hade inte klarat av att se honom uppe i Eclipse. Fattar inte att han vågade åka den! Han kom hem 22.30 och med sig hade han 2kg daim.
Glad över all choklad :)
 
Häromdagen sökte jag ett nytt jobb, ett jobb som jag verkligen vill ha. Även om chansen är liten att jag skulle få det så hoppas jag!
 
Jag har inte alls varit på topp den sista tiden och jag hoppas att det vänder snart. Har ingen större lust att träffa människor eller att hitta på saker. Bara jobbigt och trist att låtsas vara så himla glad.
Jag är så tacksam att jag har världens bästa familj. De ger mig energi och glädje varje dag ♥
Jag älskar er alla så mycket ♥ Utan er vore jag ingenting.
 
Skriver mer i morgon och lägger upp bilder från de senaste dagarna.
Ta hand om er!
Kram ♥
 
elias - fotboll

Gröna Lund

I fredags var jag, Dan, Wilmer, Samuel och hans kompis Hugo in till Gröna Lund. Sean Banan kickade igång konsert sommaren där. Kommer många bra artister till grönan i sommar. Synd att jag jobbar när de bästa kommer.
Samuel och Hugo åkte karuseller medan vi andra stod och tittade och lyssnade på Bananen.
Han kan ju vara allvarlig mitt i allt trams han håller på med.
Wilmer tyckte han var bra och det är ju det viktiga.
Det var inte alls skönt när vi var där och när vi närmade oss bilen när vi skulle åka hem började det regna.
På väg in till Grönan
 
Mini donuts måste han ha innan Sean Banan intar scenen :)
 
Sean Banan
 
Sean Banan med dansarna
 
Samuel, Hugo & Wilmer
 
Stockholm ♥
 
Fina Wilmer ♥
 
Här kommer vi hänga många gånger i sommar
 
Nu är det en helg med jobb..eller snart är det bara en natt kvar innan ledigheten kommer. Ska bli skönt. Jag har så ont i halsen nu och jag hoppas jag håller mig frisk när jag är ledig. Har endel att göra hemma..nämligen storstäda huset.
 
Träna tycker jag är skoj, men det har blivit lite väl mycket på sistone. Mina knän ömmar som tusan och jag har fått ta det lugnt några dagar. Men genast kommer stressen. 
Jag kör 15medpaolo med tre andra och där vill jag såklart samla poäng till laget. Jag är även med i utmaningen 365 pass på 365 dagar. Där blir jag mest irriterad när jag ser vad folk lägger upp som pass. Borde inte bry mig men det gör jag. Tydligen kan man räkna det mesta som pass. Men tänker köra klart utmaningen. Ska bli intressant att se hur många pass jag kommer upp i när året är slut.
Imorgon ska jag köra det roligaste passet på friskis och det är step. det är ett av få pass som ger något och som känns. Jag är verkligen helt slut efter det passet. 
Passar på att träna när Samuel är på danssen. 
 
Imorgon har Wilmer sin första cup i fotboll och det är samling 8 nere på IP. Synd att jag missar det, hade såklart varit skoj att se. Men får följa med nästa gång. Jag måste sova några timmar.
 
På återseende vänner ♥
Samuel - Sean Banan - Stockholm - Vänner - Wilmer - gröna lund