Gröna Lund

I fredags var jag, Dan, Wilmer, Samuel och hans kompis Hugo in till Gröna Lund. Sean Banan kickade igång konsert sommaren där. Kommer många bra artister till grönan i sommar. Synd att jag jobbar när de bästa kommer.
Samuel och Hugo åkte karuseller medan vi andra stod och tittade och lyssnade på Bananen.
Han kan ju vara allvarlig mitt i allt trams han håller på med.
Wilmer tyckte han var bra och det är ju det viktiga.
Det var inte alls skönt när vi var där och när vi närmade oss bilen när vi skulle åka hem började det regna.
På väg in till Grönan
 
Mini donuts måste han ha innan Sean Banan intar scenen :)
 
Sean Banan
 
Sean Banan med dansarna
 
Samuel, Hugo & Wilmer
 
Stockholm ♥
 
Fina Wilmer ♥
 
Här kommer vi hänga många gånger i sommar
 
Nu är det en helg med jobb..eller snart är det bara en natt kvar innan ledigheten kommer. Ska bli skönt. Jag har så ont i halsen nu och jag hoppas jag håller mig frisk när jag är ledig. Har endel att göra hemma..nämligen storstäda huset.
 
Träna tycker jag är skoj, men det har blivit lite väl mycket på sistone. Mina knän ömmar som tusan och jag har fått ta det lugnt några dagar. Men genast kommer stressen. 
Jag kör 15medpaolo med tre andra och där vill jag såklart samla poäng till laget. Jag är även med i utmaningen 365 pass på 365 dagar. Där blir jag mest irriterad när jag ser vad folk lägger upp som pass. Borde inte bry mig men det gör jag. Tydligen kan man räkna det mesta som pass. Men tänker köra klart utmaningen. Ska bli intressant att se hur många pass jag kommer upp i när året är slut.
Imorgon ska jag köra det roligaste passet på friskis och det är step. det är ett av få pass som ger något och som känns. Jag är verkligen helt slut efter det passet. 
Passar på att träna när Samuel är på danssen. 
 
Imorgon har Wilmer sin första cup i fotboll och det är samling 8 nere på IP. Synd att jag missar det, hade såklart varit skoj att se. Men får följa med nästa gång. Jag måste sova några timmar.
 
På återseende vänner ♥
Samuel - Sean Banan - Stockholm - Vänner - Wilmer - gröna lund