Helgen är här :)

Då var det redan fredag igen och idag kommer äntligen Dan hem igen.
Det är lite stressigt för killarna på mornarna nu när det bara är jag hemma. Jag somnar sjukt sent och är så trött när jag vaknar. Igår kom vi upp 07.20 och 8.00 börjar de i skolan.
De har ju inte kommit försent iaf :)
 
Fick ett mail igår av en förälder i Isacs klass där han skrev om hans dotter som hälsat på läraren när hon gick in i klassrummet och då hade hon fått gå ut igen för att göra ett nytt försök till att få komma in i klassrummet. Eleverna får tydligen inte hälsa på läraren när de går in i klassrummet. Jag tyckte det lät märkligt så jag frågade Isac hur det är på den här lärarens lektioner utan att berätta om mailet.
Det visade sig att han också hade fått gå ut för att han hälsat på läraren. Under kvällen igår så damp det ner fler mail där samtliga elever fått gå ut för att de hälsat. Mycket märkligt beteende tycker jag!
Jag förstår att han vill ha det tyst i klassrummet men när de går in måste de ju få hälsa på honom?!
Vi fick ett mail från klassens mentor och hon skulle ta upp detta med den berörda läraren och be att han kontaktar oss föräldrar.
 
Helgen är här och med den kommer det en massa aktiviteter. I morgon är det hockeyskola och på kvällen är det föräldrakul för oss föräldrar i Isacs fotbollslag. Känner väl ingen större lust till det just nu, men det blir nog bra.
På söndag är det hockeyskoj och det innebär hockey match för Isac och Wilmer mot SDE. Sen har Isac fotbollsträning som han brukar vilja gå på och senare har Samuel dans. Jo, så det finns att göra :)
 
Men fredagen började jag såhär efter att killarna gått till skolan.
Mysigt och rofyllt med ljus :)
 
Kram Victoria
 
 
 
 
Isac

13/11-2014

Den  13/11-1996 bodde jag i Göteborg och jobbade som barnflicka. Trivdes som fisken i vattnet hos familjen och deras två barn. 
Just den här dagen så ringde mamma och lät väldigt konstig på rösten. Hon sa åt mig att sätta mig ner. 
Förstod att något hemskt hade hänt så jag frågade vem som hade dött och till svar får jag, "din pappa". Glömmer aldrig de orden och jag satte mig ner på golvet och var så ledsen.
Jag la på luren och ringde till mamman i familjen som åkte direkt hem.
 
Detta känns som det var igår även om det nu är 18 år sedan min pappa lämnade mig och mina syskon alldeles för tidigt. Bara 44 år gammal. 
Jag tycker fortfarande att det är sjukt jobbigt att åka till graven men samtidigt tycker jag att det är rofyllt där. Jag finner ett lugn där.
 
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och saknar dig pappa ♥
 
Känslor - saknad