Helgen är här :)

Då var det redan fredag igen och idag kommer äntligen Dan hem igen.
Det är lite stressigt för killarna på mornarna nu när det bara är jag hemma. Jag somnar sjukt sent och är så trött när jag vaknar. Igår kom vi upp 07.20 och 8.00 börjar de i skolan.
De har ju inte kommit försent iaf :)
 
Fick ett mail igår av en förälder i Isacs klass där han skrev om hans dotter som hälsat på läraren när hon gick in i klassrummet och då hade hon fått gå ut igen för att göra ett nytt försök till att få komma in i klassrummet. Eleverna får tydligen inte hälsa på läraren när de går in i klassrummet. Jag tyckte det lät märkligt så jag frågade Isac hur det är på den här lärarens lektioner utan att berätta om mailet.
Det visade sig att han också hade fått gå ut för att han hälsat på läraren. Under kvällen igår så damp det ner fler mail där samtliga elever fått gå ut för att de hälsat. Mycket märkligt beteende tycker jag!
Jag förstår att han vill ha det tyst i klassrummet men när de går in måste de ju få hälsa på honom?!
Vi fick ett mail från klassens mentor och hon skulle ta upp detta med den berörda läraren och be att han kontaktar oss föräldrar.
 
Helgen är här och med den kommer det en massa aktiviteter. I morgon är det hockeyskola och på kvällen är det föräldrakul för oss föräldrar i Isacs fotbollslag. Känner väl ingen större lust till det just nu, men det blir nog bra.
På söndag är det hockeyskoj och det innebär hockey match för Isac och Wilmer mot SDE. Sen har Isac fotbollsträning som han brukar vilja gå på och senare har Samuel dans. Jo, så det finns att göra :)
 
Men fredagen började jag såhär efter att killarna gått till skolan.
Mysigt och rofyllt med ljus :)
 
Kram Victoria
 
 
 
 
Isac
Elin

så härligt med helg!

Linda

Hej vænnen,æntligen hittat tillbaka till din Fina blogg<3
Ja,så konstigt att dom inte får sæga Hej till læraren påvæg in....skulle ju tro att det ær en fin och trevlig 'gest'att gøra?
Hoppas du och familien får en fin helg <3 Stor kram L

Svar: Jag hoppas du och familjen också får en fin helg <3Kramar till dig <3
Mitt Fina Liv