Hockey/skridskoskola & fotbolls cup

Dagarna verkligen springer iväg just nu. Jag har inte gjort många knop den sista tiden. Har legat sjuk alltför länge nu. Var hemma från jobbet sista natten innan ledigheten. Med feber så var jag sängliggande. Nu har jag snart varit ledig i 1 1/2 vecka och jag är fortfarande inte bra. Ingen feber dock. Tänkte i alla fall förska att jobba i morgon.
 
I lördags var det äntligen dags för Isac och Wilmer att börja på hockey/skridskoskola. Isac kan ju åka skridskor sen tidigare och han ska bara få in rätta teknikerna sen ska han slussas in i 04:orna. För Wilmer som bara har stått på ett par skridskor en gång tidigare så gick det bara bättre och bättre ju längre timmean gick. När han ramlade så kunde han resa sig upp själv :) När han lärt sig att åka bättre kommer han att börja i Järfälla HC´s yngsta lag, 07:orna.
Wilmer & Isac precis innan de gick ut på isen :)
i
Isac håller balansen
 
Kör köttbullen :)
 
Wilmer får hjälp av Dan :)
 
Efter hockeyn åkte vi hem och bytte om för att sen åka vidare till Solmyra för firande av Micke som hade fyllt 50 år. I bilen på väg till mamma så började jag må sämre och väl framme tog jag tempen som visade feber. Tog flera olika febernedsättande och det kändes ok efter en stund. Men var helt slut och var inte speciellt social.
 
I söndags var det dags för samling på IP klockan 8.10 då Wilmer hade cup i Järfälla. Han spelade första matchen klockan 9 och i den matchen var han målvakt. Matchen slutade 0-0.
Wilmer som målvakt :)
 
Andra matchen var han utespelare och jag tycker han ska spela ute. Matchen slutade 2-0 och Wilmer gjorde ett mål. 
 
 
 
 
Sista matchen förlorade de med 6-0 och Wilmer stod i mål. I slutet på matchen bytte han plats med Oliver fast matchen pågick :) Då blev det mål såklart. Skönt att de inte blev ledsna för det :) 
Efter alla matcher fick de medalj.
Fika mellan andra och tredje matchen :)
 
Stolt kille med en medalj :)
Det var Järfälla-ligan denna gång.
 
Kram på er ♥
Isac - Järfälla HC - Wilmer - fotboll - hockey
Johana Duggin

härliga bilder :D