Ny vecka med nya möjligheter

Måndag igen och en ny vecka väntar. Killarna är i skolan och jag tänkte städa lite. Men hamnade framför nyhetsmorgon.
Men ska snart ta tag i dagen.
 
Igår var det val och Wilmer hjälpte mig att rösta. Som han säger så hejar vi på samma parti :)
Vi röstade på det partiet som kändes bäst för oss och för framtiden. Att jag indirekt röstade på en statsminister jag inte vill ha kan inte hjälpas. Tror inte att Stefan kan styra Sverige lika bra som faktiskt Reinfeldt gjorde.
Huvudsaken att inte Björklund får styra skolan något mer. In med Fridolin nu!
Med tanke på hur det gick igår så hade det kanske varit bättre om Alliansen hade vunnit. Då kanske vi hade sluppit detta fruktansvärda parti som SD faktiskt är och den makt de fick.Vi lever i en demokrati men jag skäms över att SD fick så hög procent. Det är skrämmande! 
 
Wilmer med valkuverten :)
 
Ikväll är det fotbollsträning för Isac och samtidigt är det föräldramöte för Elias. Känns bra att det är samma tid och jag är ensam med killarna. Men det löser sig alltid. Tur att de större brorsorna ställer upp och följer med Isac. På Elias föräldramöte är det obligatorisk närvaro. Blir väl en massa jobb i grupp som jag verkligen älskar :/ 
 
I lördags spelade Isacs lag match hemma AIK och Isac var tveksam till om han ville gå eftersom han funderade på att sluta pga knäppa uttalanden från vissa tränare. Efter att jag pratat med den bästa tränaren som blev ungefär så irriterad som jag var så valde Isac att gå. Han stod i mål i första halvlek och där trivs han bäst. Matchen slutade 5-2 till AIK.
 
 
Nu har Wilmer igen fått för sig att han vill spela i AIK, så jag ska ta och maila dem tänkte jag. Annars är det ju rätt skönt att ha nära till IP här. Antar att tiderna inte är de bästa i AIK.
Vi får se hur det går helt enkelt.
Kram Victoria
Isac - Målvakt - Riksdagsval - Wilmer - fotboll
Susanna Maria J

Vad roligt att han vill spela i Aik! Hoppas det går bra! :D

Emelie Babunovic

Ja du, det är med is i magen som vi får förlita oss på att vår nyvalda regering klarar av att styra upp vårt Sverige! Jag litar på dom röda, men känner mig precis som du lite osäker på Stefan Löfven och hoppas att han ska överraska mig positivt :-D


Kul att att han vet vad han vill, hoppas du får positiva svar från AIK!

Kram Emelie