Tankar i natten...

Vad ska jag skriva om här egentligen?! Precis hur jag känner och hur jag tycker eller linda in det så allt verkar vara så himla bra? Det tål att tänkas på vad jag vill dela med mig av. Ska jag behöva ta hänsyn till andra pga det jag vill skriva? Egentligen inte. Det är ju upp till dem att antingen läsa det jag skriver eller inte.
Följer ett gäng bloggar och vissa skriver bara om hur perfekt allt är hela tiden och hur himla bra de mår precis hela tiden. Just de bloggarna är inte så roliga att läsa i längden. Föredrar att läsa om de som delar med sig av de mindre bra stunderna, de som kanske känner sig lite stressade en dag eller två. Eller de som har barn som inte lyssnar och som bråkar. De som har olydiga hundar och jag vet inte allt som kan gå fel.
Det är ju upp till mig såklart att läsa de bloggar jag känner för just idag.
 
Sen har vi det här med facebook. Måste jag vara vän med vissa där bara för att det ska vara så? Ifrågasättning blir det om jag skulle ta bort människor från min vänlista. Har alltför många "vänner" som bara är nyfikna. Måste jag verkligen vara vän med alla i min släkt bara för att de är just släkt?
Det måste ju vara upp till mig om jag vill vara vän med folk eller inte. 
 
Nu är det dags att jag börjar tänka på mig själv och på vad/vem som gör mig glad/lycklig. De som gör mig himla lycklig är självklart min fina familj. Älskar mina fem underbara killar så himla mycket.
Men vilka ingår då i ens familj? Det beror på vem jag frågar men för mig är självklart min familj de jag bor tillsammans med. Mina fyra underbara härliga killar och min alldeles fantastiska man ♥
Självfallet har jag mina släktingar också och till min familj hör ju även min bror med familj och min mamma.
 
Känna ensamhet  i en stor folksamling är jävligt jobbigt och jag fattar inte varför jag utsätter mig för samma sak om och om igen. Varför inte bara omge mig med människor som jag tycker om och som ger mig positiv energi. Men tyvärr så kan jag inte välja bort dem här som ger mig negativ energi. Så just i detta fallet så får jag nog bara gilla läget. 
 
Tacksam att jag har så fina barn. När jag satt ute ensam så kom Wilmer ut till mig och sa "Jag kommer och sätter mig härute hos dig så du slipper sitta ensam". Det är min kille det ♥
 
Dags att fokusera på positiva saker. Det jag ser fram emot mest just nu är flytten. Kvartal ett 2016 ska vi få flytta som det ser ut just nu. Är så jävla less på kvarteret där jag bor och på de flesta människor. Behöver distans till saker och ting. 
Blir som att börja om på nytt när vi flyttar. Längtar!!!
 
Kanske bara är jag som tänker för mycket under nätterna och det kanske kommer att kännas bättre om några dagar. 
Vet bara att jag behöver en förändring på vissa plan i mitt liv. Kommer att gå under annars och det har jag fan inte tid med.
 
Ser så sjukt mycket fram emot helgen, det kommer bli underbart. För det blir ju vad vi gör det till.
Efter inatt är jag ledig i två veckor och det ska bli så skönt. 
 
Må gott mina vänner, jag ska sluta svamla en massa nu och avsluta med en låt som jag tycker väldigt mycket om.
 
Kram ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Känslor - Musikvideo - Tankar
Linda

Hej vænnen....jag ær så enig i det du skriver....Sååå bra skrivet...varfør ska allt måles rosenrødt hela tiden?? Alla vet ju att det inte ær så.
Hoppas att du har det bra...ska maila dej en dag snart oxå ❤️
Gla i dej (som man sæger hær) stoooor kram 💖

BRA låt oxå🙋

Svar: Ser fram emot mailet :) Hoppas det är bra med dig?Många kramar till dig min fina vän <3
Mitt Fina Liv