Bad i Ängsjö & Stefan Sundström

Fredag idag och det är bara jag och Isac hemma. Vi har precis tittat klart på Fångarna på fortet.
Jag tänkte att jag skulle försöka att få lite sömn snart då jag har så ont i huvudet.
 
Igår var jag och Anneli på Mosebacke för att titta och lyssna på Stefan Sundström. En av de bättre konserter jag sett med honom. Jag tycker att han är en fantastisk artist med himla bra texter. En av mina förebilder vad gäller musik & texter.
Så gissa om jag blev paff och glad när jag såg att Stefan själv gillat min bild på instagram :)
 
Stefan Sundström
 
Vackra Stockholm
 
I tisdags åkte jag och killarna till Ängsjö där de spelade fotboll innan det var dags för bad. 
Själv kände jag på vattnet och trodde jag skulle dö! Så sjukt kallt!!
Alla utom Wilmer sprang ut i vattnet och kastade sig i. Wilmer stod vid kanten och doppade fötterna ett tag innan han bytte om till badkläder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon väntar match för Isac borta mot AIK. Hoppas på vinst :) Sen får vi se vad vi hittar på.
På återseende vänner ♥
Isac - Mosebacke - Samuel - Stefan Sundström - Stockholm - Vänner - Wilmer - elias - Ängsjö

Ängsjö, födelsedag & saknad

Då var det måndag igen och på onsdag börjar killarna i skolan. Skönt att återgå till vanliga rutiner efter ett långt sommarlov. Har ingen som helst lust att börja jobba dock, men på onsdag är det dags även för mig. Är bara en natt för sen har jag bytt bort nästa natt.
 
Natten som var var riktigt jobbig, kunde inte sova då mina tankar skenade iväg och tänkte på en massa skit och folk som jag inte tycker om. När jag väl lyckades somna så drömde jag en massa skit. Så när jag vaknade så rann tårarna och jag hade värsta paniken. Det är bara att försöka glömma och gå vidare. Inget jag någonsin kommer att prata om igen!
 
I fredags åkte vi till Ängsjö där killarna spelade fotboll ett bra tag innan vi gick ner till stranden. Medan Elias badade så stod det en gubbe på stranden och kastade med sitt fiskespö. Jag undrade lite hur han tänkte där. Stranden är inte stor och det var flera mindre barn som gick omkring där. Antar att det var svårt att få napp då Elias hoppade från bryggan och andra barn var i vattnet.
 
Tog en tur hos trollen
 
 
Älskade unge ♥
 
 
 
 
 
 
 
Bästa Samuel blickar ut över vattnet ♥
 
 
Alltid bra med lite träning :)
 
Isac har haft fotboll både lördag och söndag mellan 10-15. Långa dagar med träning i strålande sol. Igår var han väldigt trött. Men ikväll är det träning igen, dock bara en timme. 
 
Igår fyllde jag år och det var en bra dag.. Blev himla glad över min present som jag fick av mina bästa killar. Senare åkte vi in till söder och åt mat. Väldigt gott var det.
 
 
 
 
 
Igår kände jag att jag saknade min familj väldigt mycket som inte bor här. Den där saknaden kommer alltmer ofta och i vissa stunder känns det extra jobbigt..som igår. 
Här har jag ingen förutom min fina familj som jag älskar mest av allt ♥♥♥ Jävligt jobbigt att känna ensamhet när man är med människor på olika tillställningar, det utsätter jag mig inte för en gång till. Redan nu har jag dåligt samvete för det. Antingen tillåter jag mig själv att må bra och stanna hemma eller så går jag och mår dåligt och inte har någon att prata med. Valet för min egen del är lätt. Men oftast blir det att jag gör alterniv två ändå.
Nä, usch kan man inte bara få välja vilka man vill ha i sitt liv?? Tyvärr fungerar det inte så..
 
Dags att ta tag i dagen. Kram på er ♥
 
 
 
 
Middag - Samuel - Wilmer - Ängsjö

Killarnas aktiviteter & bad vid Lillsjön

Torsdag idag och det betyder att hockeyträningen för Wilmer drar igång. Det ser han fram emot. Han kommer denna vecka ha träning idag och på lördag. Nästa vecka är det torsdag och sen får vi se vad det blir för dagar och tider. 
Blir mycket aktiviteter att hålla reda på nu under hösten då alla fyra killar håller på med diverse sporter.
 
Wilmer spelar även fotboll och den drar igång igen nästa onsdag. Han kommer att fortsätta med fotbollen så länge hans lag finns kvar. Finns inga föräldrar som vill vara tränare eller vara med i lagledningen. Wilmer säger själv att hockeyn är roligare än fotbollen. 
Elias går sedan tidigare på ju-jutsu och den drar igång den 25/8 och den kommer att vara två gånger i veckan, på tisdagar och torsdagar. Han tycker det är roligt och jag är glad att han vill aktivera sig.
Samuel har ju dansat streetdance i flera år och tycker det är så roligt. Denna termin ska han fortsätta med streetdancen två gånger i veckan och han ska även gå Danslinjen. Mer fokus på individuell teknik. Danslinjen är också två gånger i veckan och två timmar per dag. Så Samuel kommer dansa sex timmar i veckan. 
På gymnasiet vill han söka in till någon dansskola, därför vill han gå Danslinjen nu.
Isac har bestämt att bara fokusera på fotbollen nu och han tränar två dagar i veckan. Han kommer att bli en superbra målvakt :)
Både lördag och söndag har hans lag träningsdagar på IP och han vill vara med bägge dagarna.
 
Igår när isac hade träning åkte vi andra hem till Robban och Marika och fikade och pratade en stund. Skönt att komma hemifrån ett tag. Trivs inte alltför bra med att bo i lägenhet. Försöker tänka att det bara är under en period men det känns lika jobbigt ändå. 
Jag som alltid velat bo i en lägenhet inne i stan vill inte det längre haha. Blir för instängt i lägenheten. 
 
Efter träningen åkte vi till Lillsjön där killarna spelade fotboll och volleyboll. Isac och Elias tog sig ett dopp också.
 
Fina killar vid Lillsjön
 
 
 
 
 
Den här långhåriga killen gillar inte att bada ( han gillar inte att klippa håret heller).
 
 
 
Innan skolan börjar ska han till frisören vare sig han vill eller inte. Han har fått för sig att han ska ha långt hår, men det tycker inte hans mamma och pappa!
 
Avslutar med en fin bild från derbyt i måndags.
 
 
 
Djurgårdens IF - Isac - Lillsjön - Samuel - Sommar - Wilmer - elias - fotboll