Ängsjö, födelsedag & saknad

Då var det måndag igen och på onsdag börjar killarna i skolan. Skönt att återgå till vanliga rutiner efter ett långt sommarlov. Har ingen som helst lust att börja jobba dock, men på onsdag är det dags även för mig. Är bara en natt för sen har jag bytt bort nästa natt.
 
Natten som var var riktigt jobbig, kunde inte sova då mina tankar skenade iväg och tänkte på en massa skit och folk som jag inte tycker om. När jag väl lyckades somna så drömde jag en massa skit. Så när jag vaknade så rann tårarna och jag hade värsta paniken. Det är bara att försöka glömma och gå vidare. Inget jag någonsin kommer att prata om igen!
 
I fredags åkte vi till Ängsjö där killarna spelade fotboll ett bra tag innan vi gick ner till stranden. Medan Elias badade så stod det en gubbe på stranden och kastade med sitt fiskespö. Jag undrade lite hur han tänkte där. Stranden är inte stor och det var flera mindre barn som gick omkring där. Antar att det var svårt att få napp då Elias hoppade från bryggan och andra barn var i vattnet.
 
Tog en tur hos trollen
 
 
Älskade unge ♥
 
 
 
 
 
 
 
Bästa Samuel blickar ut över vattnet ♥
 
 
Alltid bra med lite träning :)
 
Isac har haft fotboll både lördag och söndag mellan 10-15. Långa dagar med träning i strålande sol. Igår var han väldigt trött. Men ikväll är det träning igen, dock bara en timme. 
 
Igår fyllde jag år och det var en bra dag.. Blev himla glad över min present som jag fick av mina bästa killar. Senare åkte vi in till söder och åt mat. Väldigt gott var det.
 
 
 
 
 
Igår kände jag att jag saknade min familj väldigt mycket som inte bor här. Den där saknaden kommer alltmer ofta och i vissa stunder känns det extra jobbigt..som igår. 
Här har jag ingen förutom min fina familj som jag älskar mest av allt ♥♥♥ Jävligt jobbigt att känna ensamhet när man är med människor på olika tillställningar, det utsätter jag mig inte för en gång till. Redan nu har jag dåligt samvete för det. Antingen tillåter jag mig själv att må bra och stanna hemma eller så går jag och mår dåligt och inte har någon att prata med. Valet för min egen del är lätt. Men oftast blir det att jag gör alterniv två ändå.
Nä, usch kan man inte bara få välja vilka man vill ha i sitt liv?? Tyvärr fungerar det inte så..
 
Dags att ta tag i dagen. Kram på er ♥
 
 
 
 
Middag - Samuel - Wilmer - Ängsjö
Robex Lundgren

fint

Svar: Tack.
Mitt Fina Liv