Killarnas aktiviteter & bad vid Lillsjön

Torsdag idag och det betyder att hockeyträningen för Wilmer drar igång. Det ser han fram emot. Han kommer denna vecka ha träning idag och på lördag. Nästa vecka är det torsdag och sen får vi se vad det blir för dagar och tider. 
Blir mycket aktiviteter att hålla reda på nu under hösten då alla fyra killar håller på med diverse sporter.
 
Wilmer spelar även fotboll och den drar igång igen nästa onsdag. Han kommer att fortsätta med fotbollen så länge hans lag finns kvar. Finns inga föräldrar som vill vara tränare eller vara med i lagledningen. Wilmer säger själv att hockeyn är roligare än fotbollen. 
Elias går sedan tidigare på ju-jutsu och den drar igång den 25/8 och den kommer att vara två gånger i veckan, på tisdagar och torsdagar. Han tycker det är roligt och jag är glad att han vill aktivera sig.
Samuel har ju dansat streetdance i flera år och tycker det är så roligt. Denna termin ska han fortsätta med streetdancen två gånger i veckan och han ska även gå Danslinjen. Mer fokus på individuell teknik. Danslinjen är också två gånger i veckan och två timmar per dag. Så Samuel kommer dansa sex timmar i veckan. 
På gymnasiet vill han söka in till någon dansskola, därför vill han gå Danslinjen nu.
Isac har bestämt att bara fokusera på fotbollen nu och han tränar två dagar i veckan. Han kommer att bli en superbra målvakt :)
Både lördag och söndag har hans lag träningsdagar på IP och han vill vara med bägge dagarna.
 
Igår när isac hade träning åkte vi andra hem till Robban och Marika och fikade och pratade en stund. Skönt att komma hemifrån ett tag. Trivs inte alltför bra med att bo i lägenhet. Försöker tänka att det bara är under en period men det känns lika jobbigt ändå. 
Jag som alltid velat bo i en lägenhet inne i stan vill inte det längre haha. Blir för instängt i lägenheten. 
 
Efter träningen åkte vi till Lillsjön där killarna spelade fotboll och volleyboll. Isac och Elias tog sig ett dopp också.
 
Fina killar vid Lillsjön
 
 
 
 
 
Den här långhåriga killen gillar inte att bada ( han gillar inte att klippa håret heller).
 
 
 
Innan skolan börjar ska han till frisören vare sig han vill eller inte. Han har fått för sig att han ska ha långt hår, men det tycker inte hans mamma och pappa!
 
Avslutar med en fin bild från derbyt i måndags.
 
 
 
Djurgårdens IF - Isac - Lillsjön - Samuel - Sommar - Wilmer - elias - fotboll