Wilmer på Kronwall Camp

Förra veckan var det dags för Wilmer att vara med på Kronwall Camp i Järfälla. Han hade sett fram emot det väldigt länge. 
Varje dag var det två ispass, ett fyspass och teori. Jag trodde minsann att han skulle vara trött när han kom hem på kvällarna, men det var han inte..eller så vägrade han slappna av så han kände hur trött han var. Han grät på kvällarna för att han inte var trött och inte kunde sova. 
På måndagen var det samling 07.00 vid ishallen.
 
Wilmer redo för Kronwall Camp.
 
Ett gäng trötta killar och tjejer lyssnar på genomgången.
 
Olika övningar på ispassen.
 
Robert Nordmark, Mange Wallin hade ispass med killarna. Peter Wallin pratade om hockeydrömmar och självaste Niklas Kronwall kom på besök på onsdagen. det gjorde killarna glada.
 
Wilmer var väldigt glad :)
 
 
Efter veckan fick alla barnen ett diplom. Här är Wilmer med Team 06:s tränare Jonas Klingsell.
 
Efter att diplomen delats ut så fick alla en tröja som det stod Kronwall på och efter det så var det dags för autografskrivning. Alla barn som varit med under veckan fick gå före i kön så det var ju skönt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Niklas Kronwall fick även skriva på kepsen.
 
Såklart även på tröjan :)
Vi avslutade med en bild :) Wilmer var nöjd.
 
Inte nog med en veckas hockey och autografskrivning, team 07 skulle även få spela en knattematch innan NHL stjärnorna spelade match mot Järfälla HC's A-Lag. Även det såg Wilmer fram emot. 
Efter en stunds spelande på isen så kom Kronwall in i Wilmers lag och sen var det tre till som kom ut och spelade med killarna. Det var en upplevelse som Wilmer inte kommer att glömma.
 
 
Vi avslutar med att videoklipp från matchen :)
 
 
 
Kram på er vänner ♥
Järfälla HC - Järfälla ishall - Niklas Kronwall - Videoklipp All Star - Team07 - Wilmer