Uppdatering

Här flyter dagarna på och det börjar närma sig julafton. Snön lyser med sin frånvaro och likaså julstämningen. Svårt att hitta julstämning med 10 plusgrader ute och ett hem utan gran. Känns så trist att inte ha plats med en gran i detta hem. Längtar så till vi flyttar härifrån.
Några julklappar har vi hunnit köpa och ska väl försöka köpa de sista nu i dagarna.
 
För ett tag sen var vi med Samuel på öppet hus på Fryshuset och han kände direkt att han vill gå där. Jag fick också en bra känsla när jag kom in där. Vi fick information och sen var det dags att få se dansföreställningen. De var så sjukt duktiga.
Jag hoppas att Samuel kommer in där. I mars är det dags för dansprov för att komma in på skolan. Jag både hoppas och tror att Samuel fixar det.
 
Jag och Dan var in till stan för någon helg sedan och sov på hotell. Denna gång sov vi på Hotell Tegnerlunden. Mysigt hotell mitt inne i stan. Vi åt god tapas innan vi gick på bio, vi såg en En underbar jävla jul. Den var ok, rolig på sina ställen.
Tanken var att vi skulle gå på stan på lördagen och leta efter julklappar, men vi åkte till Mall of Scandinavia. Det var stort och väldigt vackert! Många affärer som föll mig i smaken. Hittade en present till Elias, men det var också allt.
 

 
 
Annars är det mycket aktiviteter som upptar dagarna. Nu börjar det bli uppehåll i alla sporter utom hockeyn, den kör på som vanligt under jul och nyår. 
Vi var på Intersport i måndags med Wilmer för att köpa nya skridskor. Vi var nog där i nästan två timmar innan vi hittade ett par som passade. Det är ju bra att de är noggranna och att det blir så bra skridskor som möjligt för Wilmer.
Så både i tisdags och onsdags så åkte vi till Järfälla ishall där han åkte på allmis. I onsdags var även Isac med. Själv satt jag på läktaren och frös.
 
Det har även varit match hemma mot SDE. Här kommer några bilder.
 
 
Blev förlust denna gång. Men killarna var glada ändå.
 
 
Vi har även varit på julbord med Dans jobb ute i Waxholm. Innan julbordet så delades vi upp i två lag och så var det dags för lagkampen. Vi tävlade dels mot varann men även mot andra företag. Mitt lag kom såklart tvåa :) Sex lag totalt var med.
Sen var det dags att äta och det var gott. Finns så mycket att välja mellan. Jag åt i stort sett bara av den kalla maten. Varrt lite besviken på den varma maten denna gång.
 
 
 
 Imorgon är det dags för jobb igen efter en tid hemma. Jag har numera ett individuellt schema och kommer jobba med två grupper innan jag vecka fyra kommer gå med min nya grupp. Det känns bra.
 
Nu äntligen så har vi fått ett inflyttningsdatum och det känns så himla bra!! Den 11/3 sägs det att flytten ska gå. Som jag längtar!! Så nu har nedräkningen börjat :)
 
Såhär ser det inte ut nu, ställningen är borta och arbetet inne har börjat. 
 
 
Helgen är fylld av aktiviteter som vanligt. Ikväll är det skidskodisco, imorgon är det hockeyträning för Wilmer, karate för Isac och på söndag är det hockeymatch och sista gången på dansen för Samuel. Då vi föräldrar även får titta på en stund på slutet. Det är alltid lika skoj.
 
Nu är det dags att ta tag i städningen :/
 
Ha en fin dag vänner ♥
 
 
2012 - Julbord - Järfälla Team07 - Järfälla ishall - Mall of Scandinavia - Norrboda - Waxholm - Waxholms kastell - hockey