Middag på O'Learys

Igår åkte hela familjen till Kista. Vi gick först in på JC där Elias köpte sig ett par nya jeans. Äntligen har ett par brallor som sitter bra. 
Jag blir lika facinerad varje gång jag går in där och personalen bara tittar på i detta fall Elias och tar fram rätt storlek.
När vi var klara där så ville han byta om så han gick med Dan ner till bilen för att svida om till sina nya byxor.
Vi andra väntade vid rulltrappan upp till O'Learys. Där träffade jag en gammal kollega, Cicci. Himla skoj att se henne igen :)
 
Väl på plats på O'Learys så beställde alla sin mat och jag åt en god hamburgare. Mår dock illa fortfarande..blev alldeles för mätt!
Vi tittade på första perioden av DIF-Leksand. Visade sig att DIF faktiskt vann den matchen tillslut.
Vi hade en trevlig middag tillsammans och det är alltid skoj att hitta på saker med familjen. 
 
Fina Isac ♥
 
Det äts popcorn innan maten :)
 
Väldigt mumsigt!
 
Själv tog jag en latte.
 
Både Elias och Samuel tog friterad och panerad glass.
 
Lite vila efter maten :)
 
 
Ska göra ett nytt försök till att sova nu. Om några timmar tänkte jag åka till IKEA och handla lite saker.
Isac - Middag - O'Learys - Wilmer - elias

Samuel 15 år & hockey

Bästa dagen på veckan är här, fredag. 
Samuel fyllde 15 år igår så vi tänkte gå ut och äta middag ikväll hela familjen. Eftersom vi har en son som inte äter så mycket så var det svårt att hitta en restaurang. Men valet föll tillslut på O'Learys. Får se om det blir i Sumpan eller Kista. Det ska hur som helst bli himla trevligt. Skönt att få komma ut lite.
 
Jag har inte gjort så mycket sen jag blev sjukskriven och nu har min långledighet. Har inte träffat någon heller förutom Anneli en snabbis förra onsdagen. Får bli ändrin på det. Å andra sidan är det så mycket hela tiden så jag hinner inte med så mycket. På vardagarna när jag jobbar sover jag hela dagen och sen är det aktiviteter och helgerna är fyllda med hockey. 
Roligt att killarna är aktiva och inte bara sitter hemma framför teven.
 
Här möter Järfälla HC Väsby och killarna vann stort.
 
På söndag är det hockey som gäller hela dagen för Wilmer i Tumba. 07.35 är det samling i Tumba, det ser jag fram emot :) De kommer att möta Tumba, AIK, Nynäshamn, Tyresö och Almtuna. Hockey hela dagen som avslutas med medaljutdelning. Wilmer är taggad och ser fram emot detta. 
 
Igår fyllde våran Samuel 15 år. Tiden flyger fram och det känns lite konstigt faktiskt att ha en 15-åring i huset. Men det är såklart roligt ♥
Vi firade bara familjen då han inte var helt frisk. Han har legat i hög feber och halsont hela veckan. Dock betydligt piggare idag.
Vi gick alla upp tidigt och sjöng för honom och han fick sin present. Planen var egentligen att köpa en annan sak till honom men det blev ändrade planer. Han fick en ny teve nu istället för när vi har flyttat. Det blev en 40 tum smart-tv. Han blev himla glad över den :)
 
Vår fina Samuel ♥ Lite hängig men glad.
 
Kommer ha ett kalas för släkt och vänner i mars för både Samuel & Wilmer. Det var först då vi hade tid för det. 
 
Ha en fin helg vänner ♥
 
 
Isac - Järfälla HC - Samuel - Wilmer - födelsedag - hockey

Övernattning på Karolinska

Nu är det på tiden att jag uppdaterar igen. Har varit lite mycket den sista tiden. 
Hela förra veckan hade jag ont i magen och i onsdags åkte jag till vårdcentralen för att kolla upp det. Fick lämna prov, vilket inte gick så bra. Blev stucken några gånger men det kom inget blod..som vanligt. Slutade med att de stack mig i fingret och fick droppa ut blod. 
Snabbsänkan var för hög.
Läkaren sa åt mig att åka hem för att komma tillbaka på torsdagen. Hämtade ut medicin mot kramp i magen. Tog de tabletterna under kvällen men de hjälpte inget alls.
 
På torsdagen när jag vaknade hade jag lika ont som dagen innan och läkaren ville att jag skulle ta nya prover. Snabbsänkan var denna dag ännu högre och jag blev inskickad till akuten på karolinska.
Dan skjutsade in mig till akuten när han kom hem och jag fick komma in till deras första rum nästan på direkten. Den första sjuksköterskan jag träffade var så uselt dålig så hon höll på att få en rak höger av mig. Sa till henne att jag inte ville bli stucken i handen då jag tycker det gör så himla ont och de flesta lyckas bättre i armen. 
Men hon tag min hand och slog på den två gånger och högg in nålen på sidan av handleden och det gjorde så sjukt jävla ont!!
 
Fick dropp hela tiden.
 
 
När nålen skulle sättas fick jag som tur var en annan sköterska och han var så himla bra. Han tittade, klämde och kände en lång stund innan han fick in nålen i armen på första försöket.
Strax efter det fick jag komma in i en annan sal i väntan på besked om inläggning eller hemfärd. Tog inte alltför stund innan jag fick plats på ava 2. 
Personalen var helt underbar där och de lyssnade på vad jag hade att säga. Jag gjorde en skiktröntgen som visade en 3 cm stor cysta på höger äggstock. Men enligt gynläkaren såg man inget. 
Kirurgen gick mer på det de såg på röntgen. Ingen operation i dagsläget. Blev kvar på sjukhuset i två nätter.
 
När jag fick åka hem fick jag med mig oxynorm som jag inte tycker är så himla bra. Det som hjälpte bäst var när jag fick morfin intravenöst. Trots att smärtan kom tillbaka rätt snabbt. Men det hjälpte i alla fall för stunden. 
På onsdag skah jag träffa en gynläkare igen för att ta en till titt för att se att allt ser bra ut. 
 
Jag har fortfarande ont men jag hoppas det ger med sig under veckan. Har ingen större lust att åka in igen.
 
Kram♥
Karolinska sjukhuset