Middag på O'Learys

Igår åkte hela familjen till Kista. Vi gick först in på JC där Elias köpte sig ett par nya jeans. Äntligen har ett par brallor som sitter bra. 
Jag blir lika facinerad varje gång jag går in där och personalen bara tittar på i detta fall Elias och tar fram rätt storlek.
När vi var klara där så ville han byta om så han gick med Dan ner till bilen för att svida om till sina nya byxor.
Vi andra väntade vid rulltrappan upp till O'Learys. Där träffade jag en gammal kollega, Cicci. Himla skoj att se henne igen :)
 
Väl på plats på O'Learys så beställde alla sin mat och jag åt en god hamburgare. Mår dock illa fortfarande..blev alldeles för mätt!
Vi tittade på första perioden av DIF-Leksand. Visade sig att DIF faktiskt vann den matchen tillslut.
Vi hade en trevlig middag tillsammans och det är alltid skoj att hitta på saker med familjen. 
 
Fina Isac ♥
Det äts popcorn innan maten :)
Väldigt mumsigt!
 
Själv tog jag en latte.
 
Både Elias och Samuel tog friterad och panerad glass.
Lite vila efter maten :)
 
 
Ska göra ett nytt försök till att sova nu. Om några timmar tänkte jag åka till IKEA och handla lite saker.
O'Learys

Börjat med mammafitness :)

Nu är det dags att ta tag i träningen och maten på allvar igen. Så för två veckor sen gick jag med i pt online på mammafitness. Det började inte så bra då jag blev inlagd på Karolinska med magsmärtor. Men har hållit på en vecka och det ger redan resultat, har gått ner 1,7 kg på en vecka. Äter så mycket mat och tränar styrketräning varannan dag hemma. Det passar mig perfekt. 
Så nu är det bara att hålla i detta så kommer jag att må så mycket bättre. 
 
Feedbacken jag fick i onsdags av min tränare var så bra och det var verkligen vad jag behövde höra just då. Så nu är det bara att ta tag i allt så jag mår så bra som möjligt. Det som är bäst för mig och min fina familj ♥
 
Kram ♥
 
 
träning

Samuel 15 år & hockey

Bästa dagen på veckan är här, fredag. 
Samuel fyllde 15 år igår så vi tänkte gå ut och äta middag ikväll hela familjen. Eftersom vi har en son som inte äter så mycket så var det svårt att hitta en restaurang. Men valet föll tillslut på O'Learys. Får se om det blir i Sumpan eller Kista. Det ska hur som helst bli himla trevligt. Skönt att få komma ut lite.
 
Jag har inte gjort så mycket sen jag blev sjukskriven och nu har min långledighet. Har inte träffat någon heller förutom Anneli en snabbis förra onsdagen. Får bli ändrin på det. Å andra sidan är det så mycket hela tiden så jag hinner inte med så mycket. På vardagarna när jag jobbar sover jag hela dagen och sen är det aktiviteter och helgerna är fyllda med hockey. 
Roligt att killarna är aktiva och inte bara sitter hemma framför teven.
 
Här möter Järfälla HC Väsby och killarna vann stort.
 
På söndag är det hockey som gäller hela dagen för Wilmer i Tumba. 07.35 är det samling i Tumba, det ser jag fram emot :) De kommer att möta Tumba, AIK, Nynäshamn, Tyresö och Almtuna. Hockey hela dagen som avslutas med medaljutdelning. Wilmer är taggad och ser fram emot detta. 
 
Igår fyllde våran Samuel 15 år. Tiden flyger fram och det känns lite konstigt faktiskt att ha en 15-åring i huset. Men det är såklart roligt ♥
Vi firade bara familjen då han inte var helt frisk. Han har legat i hög feber och halsont hela veckan. Dock betydligt piggare idag.
Vi gick alla upp tidigt och sjöng för honom och han fick sin present. Planen var egentligen att köpa en annan sak till honom men det blev ändrade planer. Han fick en ny teve nu istället för när vi har flyttat. Det blev en 40 tum smart-tv. Han blev himla glad över den :)
 
Vår fina Samuel ♥ Lite hängig men glad.
 
Kommer ha ett kalas för släkt och vänner i mars för både Samuel & Wilmer. Det var först då vi hade tid för det. 
 
Ha en fin helg vänner ♥