Samuel 15 år & hockey

Bästa dagen på veckan är här, fredag. 
Samuel fyllde 15 år igår så vi tänkte gå ut och äta middag ikväll hela familjen. Eftersom vi har en son som inte äter så mycket så var det svårt att hitta en restaurang. Men valet föll tillslut på O'Learys. Får se om det blir i Sumpan eller Kista. Det ska hur som helst bli himla trevligt. Skönt att få komma ut lite.
 
Jag har inte gjort så mycket sen jag blev sjukskriven och nu har min långledighet. Har inte träffat någon heller förutom Anneli en snabbis förra onsdagen. Får bli ändrin på det. Å andra sidan är det så mycket hela tiden så jag hinner inte med så mycket. På vardagarna när jag jobbar sover jag hela dagen och sen är det aktiviteter och helgerna är fyllda med hockey. 
Roligt att killarna är aktiva och inte bara sitter hemma framför teven.
 
Här möter Järfälla HC Väsby och killarna vann stort.
 
På söndag är det hockey som gäller hela dagen för Wilmer i Tumba. 07.35 är det samling i Tumba, det ser jag fram emot :) De kommer att möta Tumba, AIK, Nynäshamn, Tyresö och Almtuna. Hockey hela dagen som avslutas med medaljutdelning. Wilmer är taggad och ser fram emot detta. 
 
Igår fyllde våran Samuel 15 år. Tiden flyger fram och det känns lite konstigt faktiskt att ha en 15-åring i huset. Men det är såklart roligt ♥
Vi firade bara familjen då han inte var helt frisk. Han har legat i hög feber och halsont hela veckan. Dock betydligt piggare idag.
Vi gick alla upp tidigt och sjöng för honom och han fick sin present. Planen var egentligen att köpa en annan sak till honom men det blev ändrade planer. Han fick en ny teve nu istället för när vi har flyttat. Det blev en 40 tum smart-tv. Han blev himla glad över den :)
 
Vår fina Samuel ♥ Lite hängig men glad.
 
Kommer ha ett kalas för släkt och vänner i mars för både Samuel & Wilmer. Det var först då vi hade tid för det. 
 
Ha en fin helg vänner ♥
 
 
Isac - Järfälla HC - Samuel - Wilmer - födelsedag - hockey